Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

Bursa'da İnegöl Jandarma ekipleri ile Bursa Jandarma KOM Şube ekipleri Yeniceköy Mahallesinde bir eve yaptıkları baskında çok sayıda uyuşturucu madde ele...

Bursa'da İnegöl Jandarma ekipleri ile Bursa Jandarma KOM Şube ekipleri Yeniceköy Mahallesinde bir eve yaptıkları baskında çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili biri kadın 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, İnegöl jandarma ekipleri ile Bursa Jandarma KOM ekipleri, Yeniceköy Mahallesinde M.T isimli şahsın evine baskın yaptı. Yapılan baskında evde bulunan B.O isimli kadın ile H.H. ve F.U. isimli şahısların üzerinde yapılan aramada 15 gram bonzai, 10 gram metamfetamin uyuşturucu madde, evde yapılan aramada, 4 adet cam aparat (payp), 5 adet şeffaf kilitli poşet, 3 adet payp yapımında kullanılan çakmak gazı, 1 adet uyuşturucu madde içme aparatı ele geçirildi. Olayla ilgili biri kadın 4 kişi, ekipler tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.

Asayiş Haberleri

Bolu’da 2024’ün ilk 4 ayında 4 bin 615 asayiş olayı meydana geldi
Kız arkadaşı ile tartışan gruba ateş açtı: 1 çocuk yaralandı
Bakan Yerlikaya: "1 Mayıs’ta izin verilmeyen alanlarda gösteri yapan, polise saldıran 226 kişi gözaltına alındı"
Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu
Brezilya’yı sel vurdu: 8 ölü, 21 kayıp
Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı
Nehre atladığı öne sürülen şahsı arama çalışması başlatıldı
MSB: "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, mevziiye yıldırım düşmesi sonucu kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş şehit olmuştur."
Kaza yapan futbolcu 3 günlük yaşam savaşını kaybetti
Şantiyeye yıldırım düştü: 1 işçi ağır yaralandı