Bursaspor pas çalıştı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Akhisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Akhisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba gözetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma hareketleri ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman geniş alanda oynanan kontrol pas oyunuyla devam etti. Daha sonra iki gruba ayrılan yeşil-beyazlılar bir grup kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise minyatür kalelerle dar alanda kontrol pas çalışması yaptı.

Milli takımda bulunan Ertuğrul Ersoy, Okan Kocuk, Aytaç Kara ve Jani Atanasov'un yanı sıra izinli olan Aurelien Chedjou, Henri Saivet ve Stephane Badji antrenmanda yer almadı. Sakatlığı bulunan Bogdan Stancu ve Diafra Sakho'nun tedavilerine devam edilirken, Allano Lima fizyoterapist eşliğinde, Abdullahi Shehu ise antrenmanın bir bölümünde takımla çalıştı.

Timsah yarın öğle saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Spor Haberleri

Şampiyon Galatasaray’ın bayrağı İstanbul Boğazı’nda dalgalandı
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde finalin adı: A. Efes - Fenerbahçe
2023-2024 Sezonu Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig ile ZTK Tescil Edildi
Fenerbahçe, finalde A. Efes’in rakibi oldu
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-off Yarı Finalinde Beşiktaş’ı 86-77 mağlup eden Fenerbahçe, finalde A.Efes’in rakibi oldu
Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri tedbirleri görüşüldü
Başkan Büyükekşi, EURO 2024’te görev yapacak Türk hakemlere başarılar diledi
Hakan Çalhanoğlu: "İtalya maçı bizim için güzel test olacak"
Vincenzo Montella: "İtalya ile taktiksel bir maç olacak"
U21 Hazırlık Maçı: Türkiye:2 - İskoçya:1