Büyükçekmece’de lahmacuncuya kurşun yağmuru

Büyükçekmece’de, motosikletli 2 saldırgan lahmacun restoranına 9 el ateş edip kayıplara karıştı. Öte yandan aynı restoranın Esenyurt şubesi de önceki gün motosikletli şahıslar tarafından kurşunlanmıştı.Olay, Dizdariye Mahallesi’n...

Büyükçekmece’de, motosikletli 2 saldırgan lahmacun restoranına 9 el ateş edip kayıplara karıştı. Öte yandan aynı restoranın Esenyurt şubesi de önceki gün motosikletli şahıslar tarafından kurşunlanmıştı.

Olay, Dizdariye Mahallesi’nde 04.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sokak üzerinde bulunan bir lahmacun restoranının şubesinin önüne gelen motosikletli 2 kişi dükkan camlarına 9 el ateş etti. Şahıslar daha sonra ise olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan vatandaşlar polise haber verdi. Konuyla ilgili incelemelere başlayan polis ekipleri, çevrede bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceledikten sonra şüpheli kişi ya da kişileri yakalama çalışmalarına başladı. Öte yandan aynı işletmeye ait iş yerinin dün Esenyurt’ta bulunan şubesi de motosikletli şahıslar tarafından kurşunlanmıştı.

Asayiş Haberleri

Otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti: O anlar kamerada
İsrail, Associated Press konusunda geri adım attı
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 1 komiser gözaltına alındı
Sevgiliye tokat cinayetinde 1 tutuklama
Kayseri’de kesinleşmiş 12 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Kırıkkale’de motosiklet kazası: 2 genç ağır yaralandı
İzmir’de 10 köpek zehirlenerek öldürüldü
Hafif ticari araç patpatla çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı
Alanya’da drift atan sürücüye 45 bin lira ceza
Antalya’da Çerkes Sürgünü 160’ıncı yılında anıldı