Çalınan klima motoru bulunarak sahibine teslim edildi

Antalya'nın Kepez ilçesinde çalınan klima motoru bulunarak sahibine teslim edildi.

Antalya'nın Kepez ilçesinde çalınan klima motoru bulunarak sahibine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, 23 Şubat 2022 günü saat 15.45 sıralarında Duacı Mahallesinde K.E.'nin evinin bahçesinde bulunan klima motoru çalındı. Klima motorunun çalınması olayı ile ilgili olarak olayın aydınlatılması ve faillerin tespit edilmesi maksadıyla Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü kapsamlı çalışma neticesinde; hırsızlık olayı şüphelilerinin T.C. ile N.C. isimli şahıslar olduğu tespit edildi.

Şüpheli şahıslar dün icra edilen operasyon ile yakalanarak gözaltına alınırken, klima motoru sahibi K.E.'ye teslim edildi. Olay ile ilgili olarak nöbetçi cumhuriyet savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda şüpheli şahısların işlemlerinin bitmesine müteakip adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Asayiş Haberleri

ABD’de küçük uçak plaja acil iniş yaptı
Fatih’te yumruk ve kafa attığı kadının çantasını gasp eden şahıs kamerada
Taksi durağında dehşet anları kamerada
"Sizi umreye götüreceğiz" yalanıyla vatandaşları 10 milyon TL dolandırdıkları iddia edilen şüpheliler: "Asıl mağdur biziz"
Bandırma ve Erdek’te rüşvet operasyonu: 7 gözaltı
İçişleri Bakanlığı: "Tasarruf tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’nın talimatlarıyla, Bakanımızın araçları da dahil olmak üzere Bakan Yardımcılarımızın koruma araç ve koruma polis sayıları azaltılmıştı...
1 Mayıs gösterileriyle ilgili gözaltına alınan 65 kişi adliyeye sevk edildi
Gönen’de geniş çaplı huzur uygulaması
İzmir’deki internet sitesi dolandırıcılığı olayına 7 tutuklama
İçinde öğrencilerin bulunduğu servis aracına sopalı saldırı olayının şüphelileri adliyeye sevk edildi