Cami inşaatına yardım çağrısı

Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Günkırı Beldesi'nde 2012 yılında temeli atılan Bediülzzaman Said Nursi Camisi'nin tamamlanması için hayırseverlerin yardımı bekleniyor

BİTLİS (AA) - Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Günkırı Beldesi'nde 2012 yılında temeli atılan Bediülzzaman Said Nursi Camisi'nin tamamlanması için hayırseverlerin yardımı bekleniyor.

Bediülzzaman Said Nursi Cami Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Bakır Erbiçer, 2012 yılında caminin temelini attıktan sonra yaşanan borçlanmalar nedeniyle bazı üyelerin dernek yönetiminden istifa ettiğini, bu nedenle sıkıntı yaşadıklarını bildirdi. 

Tüm imkansızlıklara rağmen borçlanarak caminin kaba inşaatını tamamladıklarını, çevre düzenlemesi ve minareyi yaptıramadan ibadete açtıklarını söyleyen Erbiçer, zemin katı da Kur'an kursu için tahsis ettiklerini ifade etti.

Caminin çevre düzenlemesi, minare gibi bir çok eksiğinin olduğunu anımsatan Erbiçer, "Bu eksikleri yapacak imkanımız ve gücümüz kalmadı. Buradan devlet yetkililerine, değerli iş adamlarımıza ve hayırsever vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz. Camimizi tamamlamamız için bize yardım etsinler" dedi.

Yerel Haberleri

Başkan Zeyrek, Özmen Ailesinin mutluluğuna ortak oldu
Gazzeli şehitler için su kuyusu açtırdılar
Uludağ’da buz tutan gölde yüzdüler
Uzaktan Aydınlat projesi için Ar-Ge çalışmaları devam ediyor
Başkan Alan: “Ağınlı kadın girişimcilerimiz önemli bir başarı hikayesi yazıyor”
Yunusemre Belediyesi vatandaşının yardımına koşuyor
GAİB Heyeti, Başkan Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti
4 proje ekibi başarılara imza attı
Sanayici Kamil Şerbetçi’nin 26. vefat yıl dönümü
Çadırda yaşayan aile elektriğe kavuştu