Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı

KARABÜK (AA) - Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektör Vekili Prof. Dr Ali Güneş ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karabük Şubesi Başkanı Semiha Karaoğlu, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla...

KARABÜK (AA) - Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektör Vekili Prof. Dr Ali Güneş ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karabük Şubesi Başkanı Semiha Karaoğlu, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Güneş, mesajında, Türk milletinin tek vücut olduğu, birlik ve beraberlik içinde şanlı mücadelesini dünyaya gösterdiğini belirtti. 

Bizlere sonsuza kadar üzerinde yaşayacağımız özgür ve bağımsız bir yurt armağan etmek için ardına bakmadan canlarını siper eden ecdadın istikbalin temel kurucuları olduğunu bildiren Güneş, " Dünyaya 'Çanakkale Geçilmez' diye haykırılan bağımsız yaşama arzusu ve özgür mücadelenin eseri Türkiye Cumhuriyeti Türk milletinin elinde sonsuza kadar var olacaktır. Bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk silah arkadaşları olmak üzere, bu vatanın bölünmez bütünlüğü uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" ifadesini kullandı.        

Karaoğlu da Çanakkale Zaferi'nin Türk milletinin gurur duyduğu, dönüm noktalarından biri olduğunu kaydetti.

Yerel Haberleri

Göcenoluk’ta yağmur duası ve sıla-i rahim etkinliği
Muş’ta iki ailenin husumeti barışla sonlandı
Kastamonu’da Hıdırellez coşkusu
Başkan Şerifoğulları, Kent Müzesi’ni inceledi
Vatandaşlar trafik konusunda bilgilendirildi
Erzurum için yağmur uyarısı
Çal köyünde 5 bin kişilik köy hayrı düzenlendi
Gondola binebilmek için iskelede dakikalarca sıra beklediler
Porsuk Çayı’ndaki köprüde fotoğraf çekenler yoğunluk oluşturdu
ESO model fabrika ile firmalarda yüzde 200 verimlilik artışı sağlandı