Çankırı’nın yüksek kesimleri beyaza büründü: Kar sürücülere zor anlar yaşattı

Çankırı’da etkili olan kar yağışı ile yüksek kesimler beyaza büründü. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan bazı sürücüler ise ilerlemekte güçlük çekti.Çankırı’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Kentin kuzey kesiminde bulunan...

Çankırı’da etkili olan kar yağışı ile yüksek kesimler beyaza büründü. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan bazı sürücüler ise ilerlemekte güçlük çekti.
Çankırı’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Kentin kuzey kesiminde bulunan ilçeler yağan kar ile beyaza büründü. Kar yağışının etkili olduğu ilçelerde kara hazırlıksız yakalanan bazı sürücüler ise yolda kaldı. Kar yağışının bu gece saatlerinde de kentte hakim olması bekleniyor.

Asayiş Haberleri

Muratlı’da kaçak et iddiası ekipleri harekete geçirdi
Isparta’ya araç almak için gelen vatandaş 883 bin TL dolandırıldı
6-8 Ekim olayları davasında Figen Yüksekdağ’a devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozma eylemine yardım suçundan 19 yıl hapis cezası verildi. Tutukluluk halinin devamına karar verildi. Suç işlemeye tahrik suçundan ise...
Esenyurt’ta site sakinlerini darp eden yönetici gözaltına alındı
Uyuşturucudan 10 yıl hapis cezası bulunan şahıs yine uyuşturucuyla yakalandı
3 kilo esrarla yakalanan kadın tutuklandı
Gümüşhane’de 7 metrelik çatıdan düşen reklamcı ağır yaralandı
Müteahhit cinayetiyle ilgili konuşan komşu: “İnşaatı yarım bıraktı, tamamlanınca da arsa sahibine borcu olduğunu söyledi”
6-8 Ekim olayları davasında 9 yıl 9 ay ceza alan Ayla Akat Ata’nın cezaevinde tutuklu kaldığı süre göz önünde bulundurularak tahliyesine karar verildi.
Kayseri’de eniştesi olarak bildiği babasını öldüren kadının davasına devam edildi