Çankırı’yı dünyaya tanıtıyorlar

Çankırı'da Şehit Uğur Hiçyılmaz Anaokulu tarafından e-Twining projesi kapsamında Çankırı'nın çeşitli yerleri tanıtılıyor.

Çankırı'da Şehit Uğur Hiçyılmaz Anaokulu tarafından e-Twining projesi kapsamında Çankırı'nın çeşitli yerleri tanıtılıyor.

Şehit Uğur Hiçyılmaz Anaokulu öğrencileri çektiği fotoğrafları Karatekin Parkı'nda sergileyerek hem vatandaşlara hem de internet ortamında proje ortaklarına kenti tanıtıyorlar. Şehit Uğur Hiçyılmaz Anaokulu Müdürü Munise Harmanda, "Projemizin ismi küçük gözlerden büyük şehirler. E-Twining Projesine katılırken amacımız Çankırı'yı ülkemiz içindeki diğer illeri ve ülkemiz dışındaki ortaklarımız olan ülkelerdeki çocuklara Çankırı'yı tanıtmaktı. Bunu velilerimizle paylaştık. Velilerimiz çocuklarımızla beraber Çankırı'nın tarihi ve kültürel mesire yerleri ve bütün güzelliklerini gezdiler ve fotoğraflandırdılar. Biz bu fotoğraflarını şuan Çankırı halkına sergiliyoruz. Bunları e- Twining portalına yüklediğimizde proje ortaklarımızdan olan diğer okullar Çankırı ilini çocuklarına tanıtacaklar ve bu sayede bizim öğrencilerimizde proje ortağı olan diğer illerdeki tarihi kültürü tanıyacaklar" dedi.

Türkiye Haberleri

Bozdoğan İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan öğrencilere trafik eğitimi
Azerbaycan’da ilk kez Milli Halı Festivali gerçekleştiriliyor
Seydikemer Karadere İlkokulu’ndan keşkek günü düzenlendi
Ortaca Belediyesi ilçe çalışmalarını sürdürüyor
Fethiye’deki yeni muhtarlar hizmet içi eğitim verildi
Seydikemer’de yerel yönetici ve vatandaşlar farkındalık etkinliğinde buluştu
Kayseri Liseliler buluştu
Muğla Büyükşehir’in Oyuncak Kütüphanesi çocukların yüzünü güldürüyor
Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı’nın oğlu el-Burhan son yolculuğuna uğurlandı
Lagina Antik Kenti’nde gençlerle yazar buluşması gerçekleşti