Çetin: "Şehitlerimizin emanetlere her alanda sahip çıkmalıyız"

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her hafta gerçekleştirdiği 'Sen Sor Başkan Cevaplasın' etkinliğinde, sosyal...

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her hafta gerçekleştirdiği "Sen Sor Başkan Cevaplasın" etkinliğinde, sosyal medya hesabından gelen davet üzerine Yüzde Yüz Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.

'Halk Günü" ve "Sabah 06.00 toplantıları" sonrasında, halkın tamamına ulaşmak için sosyal medyadan da halkla buluşan Başkan Soner Çetin, "Sen Sor Başkan Cevaplasın" etkinliğinde sosyal medya üzerinden halkın sorunlarını dinleyip, çözüm ulaştırıyor. Geçtiğimiz hafta, düzenlenen sosyal medya etkinliğinde gelen daveti çevirmeyerek, Yüzde Yüz Eğitim Merkezi'ne ziyarette bulundu. Eğitim Merkezi'nin sahibi Esra Tırpankule ve eğitimciler tarafından karşılanan Başkan Soner Çetin, öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Eğitimin öneminden söz eden Başkan Çetin, Yüzde Yüz Eğitim Merkezi Sahibi Esra Tırpankule'ye, "Şehitlerimizin geride bıraktığı emanetlere her alanda sahip çıkmalıyız. Sizlerin bu konudaki hassasiyeti ve şehit çocuklarına verdiğiniz ücretsiz eğitimden dolayı kutluyorum. Vatan uğruna can veren şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak hepimizin görevi. Bu duyarlılığınızın herkes tarafından örnek alınmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Çetin: "Şehitlerimizin emanetlere her alanda sahip çıkmalıyız"

Çetin: "Şehitlerimizin emanetlere her alanda sahip çıkmalıyız"

Türkiye Haberleri

Yerde yuvarlanması tepki çeken AK Partili meclis üyesi görevinden istifa etti
Türkiye’de konser verecek olan Kızılordu Korosu’na protesto
Başkan Sengel: “Doğru yerdesiniz”
Kayseri’de Siyeri-i Nebi coşkusu
Didimli mübadil torunları 100’üncü yılında atalarını unutmadı
Ankara milletvekillerinden Başkent’in global markası Beypazarı Doğal Maden Suyu’na ziyaret
İBB Başkanı İmamoğlu, elektrikli yeni metrobüsün test sürüşüne katıldı
Hakkari’de yaralı yabani teke tedavi altına alındı
Türk Yıldızları’na İstanbul’da büyük ilgi
Dünya Veteriner Hekimlik Günü Kastamonu’da kutlandı