Ceylanpınar’da Kasaplara Sıkı Denetim

Ramazan ayına sayılı günler kala Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde sağlık ve zabıta ekipleri ilçede faaliyet yürüten kasaplara yönelik denetimlerini...

Ramazan ayına sayılı günler kala Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde sağlık ve zabıta ekipleri ilçede faaliyet yürüten kasaplara yönelik denetimlerini arttırdı.

Ramazan öncesi alışverişlerini yapmaya hazırlanan vatandaşların gönül rahatlığıyla et tüketimini gerçekleştirebilmesi amacıyla yapılan denetimlerde tarihi geçmiş etleri olup olmadığı, çalışma ortamının hijyenikliği ve saklama koşulları gibi özellikler kontrol edildi. Belirtilen kurallara uymayan işletme sahipleri uyarılırken, eksikleri olan işletmelere ise eksiklerini gidermesi için yetkililer işletme sahiplerini uyardı. Denetimler hakkında bilgi veren Sağlık İşleri Müdürü Servet Ekin, Ramazan öncesi ve Ramazan ayı içerisinde denetimlerin devam edeceğini belirterek, "Ramazan Ayının yaklaşmasıyla birlikte Ceylanpınar Belediyesine bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Zabıta ekipleriyle birlikte kasap ve et ürünleri satan iş yerlerini denetledik. Denetimlerimizde özellikle kaçak et kesimi Konusunda denetimler gerçekleştirdik. İş yerlerinin hijyeni konusunda işletme sahiplerini uyardık. Vatandaşlarımızın daha güvenli sağlıklı bir şekilde alışveriş yapabilmesi için Ramazan ayı boyunca denetimlerimizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Ceylanpınar’da Kasaplara Sıkı Denetim

Ceylanpınar’da Kasaplara Sıkı Denetim

Yerel Haberleri

Zor şartlarda çalışan çiftçiler, 1 Mayıs’ta tarlalarını boş bırakmadı
İnönü Belediyesi’nden ilçeye yeni bir park daha
Yılmaz, işçinin bayram coşkusuna ortak oldu
1 mayısta onlar çalışmaya devam ettiler
Söğüt’te otobüs saatlerinde değişikliğe gidildi
Tatili fırsat bilen Manisalılar Kentpark’a akın etti
Çankırı’da 1 Mayıs coşkusu
Meteorolojiden Erzurum için yağış uyarısı
İşçi bayramını meydanda değil, tarlada kutladılar
Bir tarafta kutlama, diğer tarafta ekmek parası: Onlar 1 Mayıs’ta da işinin başında