CHP Grup Başkanvekili Özkoç: "TBMM’ye avukatlar ve baro başkanları geliyorlar, hiç olmazsa kendi meselelerine sahip çıkıyorlar"

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, 'Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne avukatlar ve baro başkanları geliyorlar, hiç olmazsa kendi meselelerine sahip çıkıyorlar'...

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne avukatlar ve baro başkanları geliyorlar, hiç olmazsa kendi meselelerine sahip çıkıyorlar" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özkoç, TBMM'de açıklama yaptı. Özkoç, güvenlik soruşturması, sosyal medya, barolarla ilgili kanun teklifinin TBMM'den çıkacağını söyleyerek, "Esnaf, çiftçi, üretim, öğrencilerle ilgili yasalar çıkıyor mu? Hayır. Türkiye Büyük Millet Meclisine avukatlar ve baro başkanları geliyorlar, hiç olmazsa kendi meselelerine sahip çıkıyorlar" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ile ilgili soruya ise Özkoç, "İddia edilen konularla ilgili mahkeme karşısına çıkmış ve aklanmış. İstanbul Büyükşehir Belediyesi böyle bir karar almış, kendisiyle ilgili alınan kararın arkasında kendisinin muhakkak söyleyecek sözleri vardır" cevabını verdi.

Özkoç, Ayasofya'nın ibadete açılması ile ilgili soru üzerine de, "Başka yerlerden size sesler geliyor. Ne duruyorsunuz" şeklinde konuştu.

Siyaset Haberleri

Başkan Akpunar kapıyı kapattı
CHP lideri Özel: (Kılıçdaroğlu ile görüşmesi) "Cumhurbaşkanı ile yaptığım görüşmeyle ilgili kendisine bilgi verdim, detayların önemli bir kısmını paylaştım"
Bakan Fidan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow tarafından kabul edildi
CHP’nin eski Genel Başkanları Altan Öymen ve Hikmet Çetin Bilecik’e geldi
Hamas Siyasi Büro üyesi Hamdan: “Müzakerelerde ilerleme sağladık”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "(Kılıçdaroğlu ile görüşmesi) Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme hakkında kendisine bilgi verdim. Detayların önemli kısımlarını paylaştım."
Muhtarlık ikisine de yar olmadı
Efeler Belediye Başkanı Yetişkin: "Her konuda çok titiz çalışıyoruz"
CHP’li Başkana gelen tebrik çiçekleri Abdurrahmanlar imamına ev oluyor
Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci, Başkan Arslan’ı tebrik etti