CHP heyeti, Sivas ve Başbağlar’a gidiyor

CHP Heyeti, 2 Temmuz'da Madımak olaylarının yıl dönümü anma törenlerine katılmak üzere Sivas'ta, ardından 5 Temmuz'da ise Başbağlar katliamının anma...

CHP Heyeti, 2 Temmuz'da Madımak olaylarının yıl dönümü anma törenlerine katılmak üzere Sivas'ta, ardından 5 Temmuz'da ise Başbağlar katliamının anma törenlerine katılmak için Erzincan'da olacak.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba ve Zeynep Altıok ile CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ve Grup Başkanvekili Özgür Özel başkanlığındaki milletvekillerinden oluşan bir heyet, 2 Temmuz'da Sivas Madımak Olaylarının yıl dönümü anma törenlerine katılacak. Ağbaba, Altıok, Sındır, Özel, Nurettin Demir, Turabi Kayan, İbrahim Özdiş, Sibel Özdemir, Mehmet Gökdağ, Nihat Yeşil, Dursun Çiçek, Mustafa Balbay, Mahmut Tanal, Necati Yılmaz, Tur Yıldız Biçer, Mehmet Tüm, Onursal Adıgüzel, Kadim Durmaz ve Ali Şeker'den oluşan CHP heyeti, Sivas katliamının yaşandığı Madımak önündeki anma töreninde yer alacak.

Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok başkanlığındaki CHP heyeti 5 Temmuz'da ise Başbağlar katliamının anma törenlerine katılmak için Erzincan'da olacak.

Siyaset Haberleri

Guterres: “Refah’a yapılacak bir saldırı stratejik bir hata, siyasi bir felaket ve insani bir kabus olacaktır”
MHP’den Nilüfer Belediyesi’ne çağrı
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli: "Gazze’de ateşkesin sağlanması ve rehine ile tutukluların karşılıklı serbest bırakılması konusunda yapılan son önerinin Filistin tarafınca kabul edilmesini memnuniyetle karşıladık."
Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlıkları arasında iş birliği protokolü
Niğde’de AK Partili meclis üyeleri, AK Partili meclis başkanının istifasını istedi
2024 Türk-Macar Kültür Yılı: Hedef 100’üncü yılda 100 etkinlik
Vatandaşlar ‘refah marketler’de ücret ödemeden alışveriş yapacak
Dışişleri Bakanlığı Araştırma ve Güvenlik İşleri Genel Müdürü Fatma Ceren Yazgan:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri es-Sabah’ı resmi törenle karşıladı
Başkan Güngör; “AK Parti güçlü bir ailedir”.