CHP, Şehzadeler’in muhtarlarını ağırladı

CHP Şehzadeler İlçe Teşkilatı tarafından ilçedeki muhtarlara yönelik bir kahvaltı organizasyonu düzenlendi.

CHP Şehzadeler İlçe Teşkilatı tarafından ilçedeki muhtarlara yönelik bir kahvaltı organizasyonu düzenlendi. Yoğun katılım olan kahvaltıya CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer de katıldı.

CHP Şehzadeler İlçe Teşkilatı tarafından ilçedeki muhtarlara "Muhtarlar Günü" dolayısıyla kahvaltı programı düzenlendi. Misafirlerini kapıda karşılayan CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban muhtarlarla yakından ilgilendi. 50'nin üzerinde muhtarın biiraraya geldiği kahvaltıya CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Arslan da katıldı. Kahvaltı sonrası kısa bir açıklama yapan CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban siyasete girmeden muhtarların gününü kutladı. CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer de muhtarların gece gündüz demeden özel hayatları olmadan halkın sorunlarıyla ilgilenen ve her türlü takdiri hak eden kişiler olduğunu söyledi. Programın sonunda Şehzadeler Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Arslan'a tüm muhtarlar adına ve ilçedeki tek kadın muhtar olan Nevin Becerikli'ye çiçek takdim edildi.

CHP, Şehzadeler’in muhtarlarını ağırladı

CHP, Şehzadeler’in muhtarlarını ağırladı

Siyaset Haberleri

CHP 8. Yargı Paketi’ndeki bazı maddelerin iptali istemiyle AYM’ye başvurdu
Bakan Tunç: "(Netanyahu’nun yargılanması hakkında) Savcı soruşturmayı davaya dönüştürmedi"
Bakan Göktaş: "Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Vizyon Belgesi ve Eylem Planı’nı 15 Mayıs’ta kamuoyuyla paylaşacağız"
Bilecik Belediyesinde ’İç Borçlanma’ oy çokluğu ile geçti
Bahçeli: “Özgür Özel saati merak ederse bana sorabilir, köstekli saatimi açar kendisiyle açık açık paylaşırım.”
MHP lideri Bahçeli: “Boş koltukla meşgul olanların, boşa ve boşluğa düşmeleri pek tabi kendi bilecekleri şeydir.”
MHP lideri Bahçeli: "Siyaset kavga arenası değil, konuşma ve düğümleri çözme sahasıdır."
MHP lideri Bahçeli: “Gazze dünya için turnusol kağıdıdır; bu süreç kimin medeni, kimin insani, kimin merhametli, kimin adil, kimin adalet ve hukuk yanlısı olduğunu gözler önüne sermiştir.”
MHP Genel Başkanı Bahçeli: “Türkiye’nin Uluslararası Adalet Divanı’ndaki İsrail aleyhine açılan soykırım davasına müdahil olma kararı önemli bir adımdır.”
Koçhan’dan Maçkalı muhtarlara “Birlikte çalışmaya devam edeceğiz” mesajı