CHP, siyasi partilerin bayramını video konferans ile kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bayramlaşma heyeti, video konferans aracılığıyla siyasi partilerin Ramazan Bayramını kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bayramlaşma heyeti, video konferans aracılığıyla siyasi partilerin Ramazan Bayramını kutladı.

Geleneksel olarak gerçekleştirilen Siyasi Partiler arası bayramlaşma ziyaretleri, tüm dünyayı etkisi altına alan Pandemi süreci nedeniyle, bu Ramazan Bayramında video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu başkanlığında, Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Tolga Turgut ve Çankaya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yaprak Çolak'tan oluşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayramlaşma heyeti, siyasi partiler arası bayramlaşma programı kapsamında AK Parti, DSP, Vatan Partisi ve HDP ile görüştü. Görüşmelerde, birbirlerinin bayramını kutlayan heyetler, bayrama ilişkin güzel dileklerini iletti.

Siyaset Haberleri

Fransa Dışişleri Bakanı Sejourne: “İsrail ve Hizbullah’ın bu gerilimi sürdürmesinde kimsenin çıkarı yok”
Dışişleri Bakanı Fidan, Yemen Dışişleri Bakanı Zindani ile bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Fidan, AB Yüksek Temsilcisi Borrell ile bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Fidan, Filistin Başbakanı Mustafa ile telefonda görüştü
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli: “Erbil Başkonsolosluğumuz devreye girmiş olup, gerekli destek ve yönlendirme sağlanmaktadır”
İYİ Parti’de liyakatsizlik istifası
YTP lideri Yılmaz: “AK Parti iktidarda, CHP belediyelerde yıpranır”
Dışişleri Bakanı Fidan, Norveç Dışişleri Bakanı Eide ile görüştü
Dışişleri Bakanı Fidan, Ürdün Dışişleri Bakanı es-Safedi ile görüştü
Beyaz Saray: "(İsrail) Endişelerimizi kendileriyle paylaşma fırsatı bulana kadar Refah’a girmeyecekleri konusunda bize güvence verdiler"