Uyuşturucu tacirine jandarma darbesi: 1 tutuklama

Aksaray’da uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı tespit edilen şüphelinin ikametine yapılan operasyonda çeşitli uyuşturucu maddeler, kurusıkı tabancalar ve nakit para ele geçirildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Edinilen bilg...

Aksaray’da uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı tespit edilen şüphelinin ikametine yapılan operasyonda çeşitli uyuşturucu maddeler, kurusıkı tabancalar ve nakit para ele geçirildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde çalışmalara devam eden İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, bir şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen ekipler, ikameti belirlenen şüpheliyi takibe aldı. Jandarma ekipleri 3 gün boyunca yapılan teknik ve fiziksel takibin ardından operasyon için düğmeye bastı. İkamete gerçekleştirilen operasyonda şüpheli T.D. yakalanarak gözaltına alınırken, ikamet ve araçta yapılan aramalarda 650 gram sentetik cannabinoid bonzai maddesi, 3 adet kurusıkı tabanca, 4 adet bıçak ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 8 bin 165 TL para ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

Pendik’te trafik kazası: 2’si ağır 4 yaralı
Vali Hatipoğlu: "Ampute olan yaralılarımız var ama yaralıların genel durumları iyi"
İzmir’de motosiklet belediye otobüsüne çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Ayrıldığı eşini sokak ortasında bıçakla yaraladı
Dur ihtarına uymayan otomobil direğe çarparak durabildi
İki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Burdur’da kamyonetle çarpışan motosikletteki 2 çocuk ağır yaralandı
Burdur’da yaşlı adamı gasp edip tartaklayan şüpheli tutuklandı
Tokat’ta 5’i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın nedeni EYP olduğu ortaya çıktı
Vali Hatiboğlu açıkladı: 2 kişi gözaltında