Çocuklar hatıra ormanı için fidan dikti

Alanya Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında Alanya Ketenlik İlkokulu öğrencileri ve kardeş şehirlerden gelen misafir ekipler, Toslak'ta Hatıra Ormanı...

Alanya Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında Alanya Ketenlik İlkokulu öğrencileri ve kardeş şehirlerden gelen misafir ekipler, Toslak'ta Hatıra Ormanı için fidan dikimi gerçekleştirdi.

Alanya Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında Toslak'ta Hatıra Ormanı Fidan dikimi gerçekleştirildi. Organizasyona Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal, kardeş şehirlerden gelen misafir ekipler, Alanya Ketenlik İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.

150 öğrencinin ve öğretmenlerinin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte fidan dikimi gerçekleştiren çocuklara, Alanya Uluslararası Çocuk Festivali hatırası olarak festival maskotu olan el yapımı tiril(sincap) anahtarlık hediye edildi.

Bu faaliyet ile hem festivalin somut bir çıktısı olması hem de çocukların Alanya'da dikili bir ağaçları olduğunu hep hatırlamaları sağlandı.

Çocuklar hatıra ormanı için fidan dikti

Çocuklar hatıra ormanı için fidan dikti

Türkiye Haberleri

Başkan Sengel: "Belediye emekçilerini hiçbir zaman siyasete malzeme etmedik"
Efeler Belediyesi’nde tasarruf dönemi
Karaya oturan ’ALEXIS’ gemisi kurtarıldı
Öğrenciler kendi dont destilerini yaptı
Marmaris Belediyesi’nden scooter sorununun çözümü için yeni girişim
İş insanlarından Konakpınar’a tam not
Mersin Büyükşehir Belediyesinin dış tetkiki TSE tarafından yürütülüyor
Seydikemer’de gıda güvenliği denetimleri arttırıldı
Haydarpaşa’da karaya oturan gemi kurtarıldı
Biga’ya 900 milyonluk dev proje