Çocuklar sahil bandında bisiklet sürdü

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, gençlerin polise güven duygusunun geliştirilmesi ve bu sayede suçtan uzak tutulup, sosyal faaliyetlere...

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, gençlerin polise güven duygusunun geliştirilmesi ve bu sayede suçtan uzak tutulup, sosyal faaliyetlere katılımlarının teşvik edilmesi amacıyla bisiklet turu gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında sahil bandında bisiklet pedallayan 120 çocuk, ardından kahvaltı yaptı.

Mersin İl Gençlik Merkezi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Sevgi Evleri, Kızılay Toplum Merkezi ve Musalı Köyü İlk ve Ortaokulu öğrencilerinden oluşan toplam 120 çocuk, Adnan Menderes Bulvarı Sahil Bandı üzerinde bisiklet turu yaptı. Bisiklet turunun ardından gençler, işletmesi Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Orkide Kafede ağırlandı. Sahil bandı boyunca Orkide Kafeye kadar bisiklet pedallayan gençler, hep birlikte keyifli bir gün geçirdi. Geleneksel oyunlar oynatılarak sosyal faaliyetlerin arttırılıp, çocukların adli konulardan uzak tutulmasının amaçlandığı etkinliğe Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Uyan da katıldı.

Çocuklar sahil bandında bisiklet sürdü

Çocuklar sahil bandında bisiklet sürdü

Türkiye Haberleri

CHP Genel Başkanı Özel, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi
TCG Nusret Müze Gemisi Marmaris’te ziyarete açıldı
İstanbul’da sağanak yağış: Küçükçekmece’de yollar su altında kaldı
Taksim’de sağanak yağış etkili oldu
Yenişehir’de şeffaf belediyecilik adımı
Başkan Bozbey’e Bursa Valisi Demirtaş’tan ziyaret
Gaziosmanpaşa’da sokak hayvanlarına şefkat eli
Bu mecliste engel yok
Lösemi tedavisi gören genç kıza hastanede evlilik teklifi
Başkan Çerçioğlu, borsadan gelen heyeti ağırladı