Çöp tartışmasında amcasını bıçaklayarak öldüren genç kız tutuklandı

Samsun'da bahçe kenarına döküldüğü iddia edilen çöp yüzünden amcasını bıçaklayarak öldüren genç kız tutuklanırken, kardeşi ise adli kontrol...

Samsun'da bahçe kenarına döküldüğü iddia edilen çöp yüzünden amcasını bıçaklayarak öldüren genç kız tutuklanırken, kardeşi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, Tekkeköy ilçesi Yaylageriş Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bekir Ö. (63) ile bahçe kenarına dökülen çöp yüzünden kardeşinin kızları Seda (22) ve Ebru Ö. (19) arasında kavga çıktı. Kavgada Bekir Ö.'nün yeğenlerine sopa ile saldırdığı iddia edildi. Bu sırada Seda Ö., amcasını bıçakla saldırarak yaraladı. Ağır yaralanan 5 çocuk babası Bekir Ö., kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri Mustafa Ö., eşi Hava Ö., kızları Seda Ö., Ebru Ö. ve Semanur Ö.'yü gözaltına aldı. İfadesi alınan Mustafa, Hava ve Semanur Ö. serbest bırakılırken, jandarmadaki sorguları tamamlanan Seda ve Ebru Ö. ise Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Seda Ö., amcasının kendisine sopa ile saldırdığını belirterek, "Amcam bana sopayla vurunca yere düştüm. Yerden kalkınca kardeşim Ebru'ya da sopayla saldırıyordu. Kardeşimi ve kendimi korumak için bıçağı rastgele salladım. Bıçağın amcama batıp batmadığını da bilmiyorum" dedi.

Seda Ö. mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, kardeşi Ebru Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Asayiş Haberleri

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi
Burdur’da kavşağa kontrolsüz giren aracın çarptığı otomobil takla attı: 2 yaralı
Yenice’de otomobil traktöre çarptı; 2 kişi yaralı
İsrail’de polisten esir yakınlarına sert müdahale
Esenler’de yol kenarında erkek cesedi bulundu
İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki büyük yangın kontrol altında
Bakan Yerlikaya: "Polis merkezi amirimiz ve ekipler amirimiz tüm müdahalelere rağmen şehit oldu"
İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yangın: Tekstil deposu alevlere teslim oldu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Bugün saat 20.15 sıralarında, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan polis memuru S.U.Ş., kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü. ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipl...
Adıyaman’daki olayda karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu