Çöpte çıkan yangın otomobili küle döndürüyordu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çöp konteynerinde çıkan ve park halindeki bir otomobile de sıçrayan yangın, büyümeden itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çöp konteynerinde çıkan ve park halindeki bir otomobile de sıçrayan yangın, büyümeden itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay, akşam saatlerinde Kocaeli'nin İzmit ilçesi Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bulvar üzerinde bulunan bir çöp konteynerinde henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Kısa süre sonra büyüyen yangın park halinde olan 41 SE 399 plakalı otomobile sıçradı. Yangını gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobile de sıçrayan yangını büyümeden kontrol altına alarak söndürdü. Otomobilin arka kısmında maddi hasara neden olan yangın hakkında inceleme başlatıldı.

Asayiş Haberleri

Eski eşini bıçaklayan şahıs serbest kaldı
Motosiklet, minibüs ile çarpıştı: 1 ölü
Seyhan Nehri’ne giren genç kayboldu
D100’de devrilen kamyonetin sürücüsü yaralandı
İran İçişleri Bakanı Ahmed Vahidi, “Cumhurbaşkanını taşıyan helikopter, yoğun sis nedeniyle sert iniş yapmak zorunda kaldı” dedi.
Karabük’te iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Aracın çarptığı yavru karaca tedavi altına alındı
14 katlı binanın 8. katından düşen minik Umut yaşamını yitirdi
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı: "Gözaltındaki 7 şüpheli şahıs Cumhuriyet Başsavcılığımızdaki ifadelerinin ardından Türk Ceza Kanunu 277/1, 258/1, 283/1. maddeleri uyarınca tutuklanmaları istemiyle Ankara Nöbetçi Sulh Cez...
Gazze’de can kaybı 35 bin 456’ya yükseldi