Polisten öğrencilere bilgilendirme

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından öğrencilere eğitim ve öğretim güvenliğinin sağlanması amacıyla bilgilendirme toplantısı...

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından öğrencilere eğitim ve öğretim güvenliğinin sağlanması amacıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili Sinop İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Emniyet Müdürlüğümüz Çocuk Şube Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Personelinin katılımı ile Mayıs ayı içerisinde geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin her çeşit suçtan korunmaları, eğitim öğretim güvenliğinin sağlanması ve polislik mesleğinin tanıtımı amacıyla; 10 lise ve 5 orta öğrenim kurumunda toplam 1455 öğrencimize; dijital bağımlılık, sigara-alkol bağımlılığı ve yasal süreci, akran zorbalığı, kişisel verilerin korunması ve güvenlik tedbirleri konularında bilgilendirme faaliyetinde bulunarak broşür dağıtımı yapılmıştır. "Sinop Emniyet Müdürlüğümüzce Güvenli Okullar Mutlu Şehir" sloganı kapsamında çalışmalarımız aralıksız sürdürülmektedir" denildi.

Eğitim Haberleri

Muğla’da Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli tanıtımları devam ediyor
Toplu taşımada yaşanan sorunları en aza indirmek için sürücülere eğitim veriliyor
Almanca öğretmenleri düzenlenen konferansta buluştu
Vali Polat Türkiye 1’incisi öğrenciyi tebrik etti
ESTÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü MİAK-MAK ziyaret takımını ağırladı
Çocuk Üniversitesi projesiyle minikler kampüs hayatını deneyimledi
Niğde’de Afet Farkındalık Eğitimi ve Destek Programı düzenlendi
SUBÜ robot olimpiyatlarından derecelerle döndü
SUBÜ’lü öğrenciler iş dünyası iş birliği ile Peynir Tadım Eğitimi aldılar
Bin 100 kilometre uzaklığa gidip anaokulu yaptırdılar