Çubuk'tan Suriyelilere yardım

ANKARA (AA) – Çubuk ilçesinde belediye ve hayırsever iş adamları tarafından, ülkelerindeki olaylardan kaçan Suriyeli mültecilere çocuk bezi ve temizlik malzemelerinden oluşan bir tır yardım...

ANKARA (AA) – Çubuk ilçesinde belediye ve hayırsever iş adamları tarafından, ülkelerindeki olaylardan kaçan Suriyeli mültecilere çocuk bezi ve temizlik malzemelerinden oluşan bir tır yardım malzemesi toplandı.

Toplanan yardımların yüklendiği tır, Atatürk Parkında düzenlenen törenle Suriyelilere iletilmesi için Ankara'ya gönderildi. 

Törende konuşan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Suriyelilerin yaralarını sarmaya çalıştıklarını belirterek, "Bu yaklaşık olarak 72 bin liralık yardım kampanyası. Bu kampanyada Çubuklu iş adamlarımızın da belediyemizin de katkısı var. Suriyeli mülteci aileler için gönderilecek bu malzemelerin bir kısmı Türkiye'de bulunan Suriyelilere, bir kısmı ise Suriye'nin sınır kısmında bulunan Suriyeli mağdurlara dağıtılacak. Allah herkesin yaptığı yardımı kabul etsin. Herkesin kazancını bereketlendirsin inşallah" dedi.    

Güncel Haberleri

Dört aracın karıştığı kazada: 1 kişi yaralandı
Kan bağışına türkülü destek
Kontrolden çıkan araç refüje çarparak takla attı: 1 yaralı
Okul çevresinde açık alkol satışına: 2 gözaltı
Malatya SYDV ile 750 bin depremzedeye yardım ulaştı
Başkan Akçin, Yerinde Dönüşüm’de verilen tutarın arttırılmasını istedi
Rögara düşen köpek kurtarıldı
Battalgazi’de yol çalışmaları sürüyor
İş merkezinde hırsızlık yapan şahıs yakalandı
Baro Başkanı Demez, depremzede avukatların taleplerini iletti