Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 15 Temmuz paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı 15 Temmuz'a ilişkin paylaşımda, 'Şehitlerimizin aziz hatıralarına ve kanlarıyla...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı 15 Temmuz'a ilişkin paylaşımda, "Şehitlerimizin aziz hatıralarına ve kanlarıyla müşerref kıldıkları bu topraklara sahip çıkmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün sosyal medya hesabı üzerinden 15 Temmuz ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz gecesi yaşananlarla ilgili, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan bir videoya yer verdi.

Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı paylaşımda, "Şehitlerimizin aziz hatıralarına ve kanlarıyla müşerref kıldıkları bu topraklara sahip çıkmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız" dedi.

Siyaset Haberleri

Hamas heyeti İsrail’in teklifine yanıt vermek için yarın Mısır’a gidecek
Hamas: “Netanyahu anlaşmaya varmakla ilgilenmiyor"
CIA Başkanı Burns, ateşkes için Mısır’da
AK Partili Yılmaz: "31 Mart’ta sandıkta milletimiz bize bir şeyler söyledi bunun üzerinde çalışmaya başladık"
Yapay zeka ile sel simülasyonu oluşturuldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Tek gayemiz Batı’nın koşulsuz askeri ve diplomatik desteği ile kontrolden çıkan Netanyahu yönetimini ateşkese zorlamak"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazze’ye en çok yardım yapan ülkeyiz."
AK Parti İl Başkanı Ökten’den açıklama; Sadece Koçarlı Belediyesi’nden ücret aldım belediye şirketinden almadım
Erbakan: "İsrail ile ticaretin kesilmesi olumlu"
Bursa Ülkü Ocakları’ndan 3 Mayıs için anlamlı sergi