Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan eski Yunan Başbakanının ailesine taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 99 yaşında hayatını kaybeden Yunanistan'ın Eski Başbakanı Konstantin Miçotakis'in ailesine taziye dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 99 yaşında hayatını kaybeden Yunanistan'ın Eski Başbakanı Konstantin Miçotakis'in ailesine taziye dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, müteveffanın kızı ve Yunanistan'ın Eski Dışişleri Bakanı Dora Bakoyanni'yi bu akşam telefonla arayarak, Miçotakis'in vefatından dolayı tüm aileye başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'da elim bir şekilde hayata veda eden Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'in ailesini de telefonla arayarak taziyede bulunduğu belirtildi. Edinilen bilgiye göre; maktulün oğlu Fatih Demirel'i telefonla arayan Erdoğan, elim hadiseden derin üzüntü duyduğunu ifade ederek, merhuma Allah'tan rahmet ve aileye de sabır diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, merhum Demirel'in ağır yaralı kızı Esma'ya da acil şifa temennisinde bulunduğu kaydedildi.

Siyaset Haberleri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "(Kılıçdaroğlu ile görüşmesi) Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme hakkında kendisine bilgi verdim. Detayların önemli kısımlarını paylaştım."
Muhtarlık ikisine de yar olmadı
Efeler Belediye Başkanı Yetişkin: "Her konuda çok titiz çalışıyoruz"
CHP’li Başkana gelen tebrik çiçekleri Abdurrahmanlar imamına ev oluyor
Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci, Başkan Arslan’ı tebrik etti
Hamas heyeti İsrail’in teklifine yanıt vermek için yarın Mısır’a gidecek
Hamas: “Netanyahu anlaşmaya varmakla ilgilenmiyor"
CIA Başkanı Burns, ateşkes için Mısır’da
AK Partili Yılmaz: "31 Mart’ta sandıkta milletimiz bize bir şeyler söyledi bunun üzerinde çalışmaya başladık"
Yapay zeka ile sel simülasyonu oluşturuldu