Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye ile görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile görüştü. Dolmabahçe’de 2,5 saat süren görüşme 17.00 itibariyle sona erdi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile görüştü. Dolmabahçe’de 2,5 saat süren görüşme 17.00 itibariyle sona erdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’yi Dolmabahçe’deki çalışma ofisinde kabul etti. İkili arasındaki basına kapalı olarak gerçekleşen ve 2,5 saat süren görüşme saat 17.00 itibariyle sona erdi.

Siyaset Haberleri

Creil heyeti Kuşadası’na hayran kaldı
ABD: “Geçici iskele Gazze’deki Filistinlilere gıda, su ve ilaç ulaştırmak için tek başına yeterli değil”
İletişim Başkanı Altun: "Teröristlerin teslimi, terör örgütlerine desteğin kesilmesi, Türkiye’nin müttefiklerinden en doğal beklentisidir"
Bakan Tunç: "Asıl önemli olan Türkiye Yüzyılı’na başlarken darbe anayasasından kurtulmuş bir anayasayla yola devam etmek”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan taziye mesajı: "Uzun yıllar TRT ekranlarında yaptığı programlarla milletimizin hafızasında yer edinen, televizyon dünyamızın usta isimlerinden sunucu Erkan Yolaç’ın vefatından büyük üzüntü duydu...
MHP’li Özdemir: "Bu seçim Pınarbaşı için bir hesaplaşma değildir"
Başkan Günel, Creil’den gelen heyeti ağırladı
6-8 Ekim olayları davasında ceza alan Ahmet Türk ve tahliye olan Gültan Kışanak Diyarbakır’da konuştu
Dışişleri Bakanlığı: "Bahreyn Deklarasyonu’nda yer alan Filistin’le ilgili kararları memnuniyetle karşılıyoruz"
Başkan Özlü, Tunç ve Yılmaz’ı ağırladı