Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın heyetinde sürpriz isim

Birleşmiş Milletler Genel Kurul toplantılarına katılmak üzere ABD'ye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın heyetinde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ...

Birleşmiş Milletler Genel Kurul toplantılarına katılmak üzere ABD'ye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın heyetinde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu toplantılarına katılmak için ABD'ye giderken, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da Erdoğan ile birlikte ABD'ye giden heyette yer aldı.

Erdoğan'a ABD gezisinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AB Bakanı Ömer Çelik, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak eşlik ediyor.

Heyette Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın yer alması ise sürpriz olarak değerlendirildi. ABD temasları sırasında FETÖ'nün 15 Temmuz darbe teşebbüsüne ilişkin liderlerle yapacağı görüşmelerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Adalet Bakanı Bozdağ'ın eşlik edeceği belirtiliyor.

Siyaset Haberleri

’Komünist başkan’, 67 milyon borçla aldığı belediyeyi 230 milyon borçla devretti
Çameli Belediyesi idareci ve personelleri 1 Mayıs’ı birlikte kutladı
Başkan Başdeğirmen: "Verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz"
Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor
Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor
İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği her konuda, uluslararası topluma doğru bilgileri, yerinde ve zamanında ulaştırıyor"
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan: "Eğer mahallemizde uyuşturucu tacirlerine göz yumuyorsanız hepimizin evine ateş düşsün"
Kolombiya, İsrail ile diplomatik ilişkilerini kesecek
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Kerem Şalom Sınır Kapısı’nı ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan TRT’nin 60. kuruluş yılı dolayısıyla kutlama mesajı