Cumhurbaşkanlığı seçimine doğru

BİLECİK (AA) - Bozüyük ilçesinde, memur emeklisi Enver Güçyeter, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarına destek amacıyla bağışta bulundu.Güçyeter,...

BİLECİK (AA) - Bozüyük ilçesinde, memur emeklisi Enver Güçyeter, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarına destek amacıyla bağışta bulundu.

Güçyeter, banka çıkışı gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın ilk turda Cumhurbaşkanı seçileceğini savunarak, Cumhurbaşkanlığı, maalesef bugüne kadar hep bir takım çevrelerin yüzde 5'ni bulmayacak bir azınlığın direktifleriyle seçildiğini iddia etti.

Bundan böyle başkalarının direktifiyle değil, kendilerinin tercihiyle yöneteceğini ve temsil edeceğini ifade eden Güçyeter, "İnşallah 10 Ağustos'ta seçeceğiz. İnanıyoruz ki Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıllık eşsiz bir siyasi mücadele ve liderlikle arkasında çok geniş ve büyük bir hizmet birikimi ile milletimize yeni bir dönemde yeni safhada yeni aşamada daha güzel hizmetlerle yoluna devam edecektir. İşte bu nedenle 13 yıldır gençlerimizle, yaşlılarımızla, kadın ve gençlerimizle tüm enerjimizi harcadığımız bu davanın neferine Cumhurbaşkanlığı çalışmalarında hem maddi hem de manevi destek olmak için bugün buradayım" dedi.

Yerel Haberleri

Din görevlileri hafızlıkta yarıştı
’Şahsi meselemiz merkez üssü Hatay’ filmi vizyona girdi
Doğan “Kimyasal gübreden vazgeçilmeli”
Vali Mustafa Çiftçi’nin “Vakıf Haftası” mesajı; “Vakfı yaşatmak, medeniyeti yaşatmaktır”
“Vakıf kültürümüzü yaşatmak geçmişe olan borcumuzdur”
Büyükşehir Belediyesi’nden barınak açıklaması
Erzurumlu Eşref amca son hakkında muradına erdi
Masalla büyüyen çocuğun hayal gücü daha geniş oluyor
PAÜ’de Filistin’e destek yürüyüşü yapıldı
(Özel) Takım elbiseli seyyar simitçi