Cunda Adası ve Ayvalık arasında nostaljik ve ferah yolculuk

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Cunda Adası ve Ayvalık iskelelerinin, Ulaştırma Bakanlığı'nın istediği standartlara getirilmesinin ardından, Ayvalık...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Cunda Adası ve Ayvalık iskelelerinin, Ulaştırma Bakanlığı'nın istediği standartlara getirilmesinin ardından, Ayvalık ile Cunda (Alibey) Adası arasında 15 dakikada bir karşılıklı seferler kaldığı yerden devam etmeye başladı.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Alibey Adası (Cunda) ve Ayvalık iskeleleri arasında deniz motorlarının yıllardır yolcu taşımacılığı yaptığını belirtti.

Başkan Ergin, 15 dakika süren bu keyifli yolculuktan yerli ve yabancı konukların faydalanması için çağrıda bulundu. Ergin, ayrıca yasal düzenlemelerin yapıldığını ve kıyı tesisi işletme izin belgesinin de alındığını hatırlattı.

Ergin, seçimden hemen sonra fiziki düzenlemeler ve yapısal çalışmalarla, her iki iskelenin de can, mal ve yangın emniyeti bakımından bakanlık standartları düzeyine getirildiğini söyledi. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, " Bundan böyle, iki iskele arasında motorlar güvenli bir şekilde yolcu taşıyabilecek" dedi.

Ekonomi Haberleri

Raylı sistemin TOGG’u Eskişehir’de üretiliyor
CANiK 30x113 mm toplar ile modern ordulara öncülük ediyor
Mahmut Öztaş: "30 Ağustos OSB, en karlı sanayi kentlerinden birisi olacağını olacak"
Denizli’nin defne kokusu ABD ve Avrupa restoranlarına yayılıyor
Antalya’da domates miktarı yıllık endekste yüzde 4,32 arttı
50 binin üzerinde ziyaretçi beklenen Hasyurt Tarım Fuarı açılıyor
Aydın Ticaret Borsası üyelerine, İhracat Yıldızları ödülü
Karaderili termal şehri Yalova’yı spor turizminin merkezi yapıyor
Universal Robots, Siemens PLC’lerle yeni entegrasyonunu duyurdu
İstanbul’da Nisan ayında fiyatı en çok artan ürün çocuk bluzu oldu