Darende Belediye Başkanı Eser'e ziyaret

MALATYA (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belediye Meclisi üyeleriyle Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser'i ziyaret etti.Büyükkılıç, ziyareti kapsamında, Somuncu...

MALATYA (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belediye Meclisi üyeleriyle Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser'i ziyaret etti.

Büyükkılıç, ziyareti kapsamında, Somuncu Baba Külliyesi, Darende Tanıtım Merkezi, Günpınar Şelalesi, Tohma Kanyonu ve Kudret Havuzu'nu da gezdi.

Büyükkılıç, konuşmasında, Eser ile eskiye dayanan dostlukları olduğunu belirterek, "Süleyman Bey, Darende'yi daha güzel hale getirmek için büyük bir çaba ve gayret içerisinde. İnşallah başarılı olacağına da inanıyorum. Geçmişten gelen dostluğumuzla, belediyelerimiz arasındaki diyaloğu ve kardeşlik duygularını hizmete dönüştüreceğiz" diye konuştu.

Eser de Büyükkılıç ve beraberindeki heyeti Darende'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, "Melikgazi Belediyesindeki hizmetlere yansıyan enerjiyi teknik destek ve proje dayanışması olarak Darende'ye yansıtmaya çalışacağız" dedi.

Güncel Haberleri

Battalgazi, yeni imar yoluyla değer kazanıyor
Başkan Geçit, istişare toplantısına katıldı
Malatya’da ’Trafik ve İlkyardım Haftası’ etkinliklerle kutlandı
Çok sevdiği eşinin ardından kitap çıkardı
Darendeli kız öğrenciler Türkiye Şampiyonası’nda finale kaldı
Kadın servis şoförü erkeklere taş çıkartıyor
Malatya’da yüksek rakımlı bölgelerde kar yağışı etkili oldu
İki ayrı kazada: 3 kişi yaralandı
Kontrolden çıkan araç istinat duvarına çarptı: 4 yaralı
Malatya tarımının sorunları konuşuldu