DEDAŞ ekipleri, mahalleye zırhlı araç ve TOMA’larla birlikte girdi

Şanlıurfa'da sakinleri 7 aydır elektrikleri kesik olduğu için eylem yapan Aşağı Karınca Mahallesi'ne, Dicle Elektrik (DEDAŞ) ekipleri jandarma ve zırhlı...

Şanlıurfa'da sakinleri 7 aydır elektrikleri kesik olduğu için eylem yapan Aşağı Karınca Mahallesi'ne, Dicle Elektrik (DEDAŞ) ekipleri jandarma ve zırhlı araçlarla geldi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Aşağı Karınca Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, 2 gün boyunca elektrikleri gelmediği için "elektrik duası'na çıktı. DEDAŞ, elektrik duasına çıkan mahalleliyi mahkemeye verdi. Savcı ise takipsizlik kararı verdi.

DEDAŞ ekipleri, jandarmayı da yanlarına alarak borçlarını geciktirdikleri iddia edilen mahalleye geldi. Ekiplerin geldiğini gören mahalleli, o anları cep telefonuyla kaydetti. Görüntülerde DEDAŞ ekipleriyle birlikte çok sayıda zırhlı araç, TOMA ve içerisinde askerlerin olduğu otobüsün mahalleye geldiği gözlendi.

Mahalleli tepki gösterdi

Mahalle sakinleri, DEDAŞ ekiplerinin çok sayıda jandarma ekibiyle birlikte gelmesine tepki gösterdi. Ekipler, sulamada kullanılan elektrik tellerini kesti. Mahalleli telleri kesip dönen ekipleri, ellerinde Türk bayrakları ile alkışlayarak protesto etti. Ekipler ile mahalleli arasında gerginlik yaşandı.

Asayiş Haberleri

Zonguldak’ta 2 hırsızlık zanlısı yakalandı
77 ilde "SİBERGÖZ-37" operasyonu: Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında 156 şüpheli yakalandı
77 ilde çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve tacizi ile mücadele kapsamında düzenlenen “SİBERGÖZ-37” operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.
Niğde - Ankara Otoyolu’nda otobüs şarampole devrildi: 2 ölü, 40 yaralı
Tartıştığı ailesini bıçakla rehin aldı, aile bireylerini itfaiye tahliye etti
Evdeki yangın tüpü patladı, 2 ahşap bina alev alev yandı
Osmaniye’de yağış hayatı olumsuz etkiledi: Araçlar yolda kaldı, evleri su bastı
Polis, 2 şüpheliyi uyuşturucu maddeyle yakaladı
Minibüs şoförleri özel servis kiralayan üniversite öğrencilerine kızdı, yol keserek darp etti
5. kattan düşen 92 yaşındaki kadın öldü