Denetim ekibine eğitim verildi

Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü bitki koruma ürünü bayii denetimi faaliyetlerinin daha etkin yürütülmesi amacıyla eğitim düzenledi.İl Müdürlüğü konu uzmanları tarafından yapıla...

Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü bitki koruma ürünü bayii denetimi faaliyetlerinin daha etkin yürütülmesi amacıyla eğitim düzenledi.
İl Müdürlüğü konu uzmanları tarafından yapılan eğitime; İlçe Müdürlüklerinden teknik personeller katıldı. Katılımcılara 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu ve bu kanuna bağlı olarak hazırlanan Bitki Koruma Ürünlerinin Toptan ve Perakende Satılması ve Depolanması Hakkında Yönetmelik konularında eğitim verildi. Yapılan eğitim ile kontrol görevlisi sayısı arttırılarak tüm ilçelerde denetimlerin eksiksiz yapılması amaçlanıyor.

Eğitim Haberleri

Avrasya Üniversitesi’nde 19 Mayıs kutlamaları Kostak Ali Zeybeği, horon ve kolbastı ile başladı
Türkiye birincisi Kağızman’dan
20 bin sözleşmeli öğretmen ataması başvuruları 20 Mayıs’ta başlıyor
Diyarbakır’da lise öğrencilerine etkinlik
MEB: "20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular 20-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında elektronik ortamda alınacak."
Selçuk Üniversitesi, 14. Asistan Okuluna ev sahipliği yapıyor
Zootekni Kongresi’ne Kırşehir AEÜ ev sahipliği yaptı
İzmir’deki ortaokula ’ISO 45001 belgesi’ tescili
Çemişgezek’te bağımlılıkla mücadele eğitimleri verildi
Resmi Veteriner Hekimlik Eğitimi tamamlandı