Denizli’de kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor

DENİZLİ (İHA) – Denizli ve bölgesinde bugün akşam saatlerinden itibaren etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı uyarı yapıldı.Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan son değ...

DENİZLİ (İHA) – Denizli ve bölgesinde bugün akşam saatlerinden itibaren etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı uyarı yapıldı.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan son değerlendirmelere göre; Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak illeri bölgesinde bugün akşam saatlerinden itibaren beklenen rüzgarların, güney ve güneybatılı yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Geçtiğimiz hafta sonu Kale ilçesi ve il genlinde hasarlara yol açan fırtınanın neden olabileceği ulaşımda aksamalar, çatı uçması, iç kesimlerde toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Denizli ve bölgesinde bu akşam saatlerinden itibaren etkisini göstereceği tahmin edilen şiddetli rüzgar ve fırtınanın yarın akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Yaşam Haberleri

Salda Gölü kenarına 4 kızıl geyik daha bırakıldı
Van’da keklik avlayan 2 kişiye 32 bin 578 lira para cezası uygulanacak
Bağlar’da refüjlere kadife çiçekleri dikildi
Oltu’da gölet taştı, bahçe ve araziler sular altında kaldı
Marmaris’te halk plajları yaza hazırlanıyor
Efeler’in semt pazar alanları temizleniyor
İran uyruklu 6 kişiye biyoçeşitliliği tahripten toplam 2 milyon 322 bin 846 lira ceza
Alanya’da 571 bin 250 adet mevsimlik çiçek toprakla buluştu
Eski İtfaiye Bayırına merdiven kolaylığı
Köy köy gezen ekiplerden vatandaşlara kene bilgilendirmesi