Denizli’de su kesintisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, kent genelindeki su deposu yenileme ve şehir suyunun tek merkezden izleneceği...

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, kent genelindeki su deposu yenileme ve şehir suyunun tek merkezden izleneceği SCADA sistemi kurulması çalışması kapsamında bazı mahallelerde su kesintisinin yaşanacağını bildirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kent genelindeki su deposu yenileme ve şehir suyunun tek merkezden izleneceği SCADA sistemi kurulması çalışması kapsamında su kesintisine gidileceği belirtildi.

Açıklamada: "6 Aralık 2016 Salı günü Pamukkale ilçesindeki altyapı çalışmalarının tamamlanabilmesi için 09.00-18.00 saatleri arasında Kınıklı, Karaman, Merkezefendi, Kuşpınar ve Mehmetçik Mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır. Mahalle sakinlerinin kesintilerden mağdur olmamaları için önlem almaları gerektiği kaydedilirken, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebilecek" denildi.

Yerel Haberleri

Maltepe’de dükkana girip alışveriş yapan uzaktan kumandalı araba ilgi odağı oldu
Tokat’ta öğretmenler oyunla matematik becerilerini yarıştırdı
‘Bitki Koruma Ürünleri Kontrol Görevlisi Eğitimi’ düzenlendi
185. Yıl Kahramanlar Kütüphanesi halkın hizmetine açıldı
Özel öğrencilerden dikkat çeken etkinlik
ZBEÜ’de Hıdrellez Bahar Bayramı coşkuyla kutlandı
Hibe sistemine 36 başvuruda bulunuldu
Karakucak Güreş Festivali renkli görüntülere ev sahipliği yaptı
Poşet poşet çöp topladılar
Din görevlileri hafızlıkta yarıştı