Depremde hayatını kaybeden Astsubay’ın sağ kurtarılan eşi ve kızı Sakarya’da

Kahramanmaraş ve 10 ilde tahribata sebep olan depremde hayatını kaybeden Astsubay Davut Koç'un eşi ve enkazdan sağ çıkarılan ikiz kızlarından biri, Sakarya'ya...

Kahramanmaraş ve 10 ilde tahribata sebep olan depremde hayatını kaybeden Astsubay Davut Koç'un eşi ve enkazdan sağ çıkarılan ikiz kızlarından biri, Sakarya'ya getirilerek tedavi altına alındı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde büyük tahribata sebebiyet veren depremde Hatay'da görevli Sakaryalı Astsubay Davut Koç, ikiz çocuklarından birisi ve annesi depremde hayatını kaybederken çocuklarından biri ve eşi sağ olarak kurtarıldı. İlk olarak bölgede tedavileri yapılan Astsubay'ın eşi ve çocuğu Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Ayrıca depremde hayatını kaybeden Astsubay Davut Koç, annesi ve bir çocuğu memleketleri Sakarya'ya doğru yola çıktı. Davut Koç, annesi ve bir çocuğu 10 Şubat Cuma günü Arifiye ilçesinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazlarının ardından son yolculuklarına uğurlanacaklar.

Türkiye Haberleri

DSÖ: "DSÖ, Refah kentinde askeri bir operasyonun kan gölüne yol açmasından endişe duyuyoruz”
CHP Genel Başkanı Özel, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi
TCG Nusret Müze Gemisi Marmaris’te ziyarete açıldı
İstanbul’da sağanak yağış: Küçükçekmece’de yollar su altında kaldı
Taksim’de sağanak yağış etkili oldu
Yenişehir’de şeffaf belediyecilik adımı
Başkan Bozbey’e Bursa Valisi Demirtaş’tan ziyaret
Gaziosmanpaşa’da sokak hayvanlarına şefkat eli
Bu mecliste engel yok
Lösemi tedavisi gören genç kıza hastanede evlilik teklifi