Depreme dayanıklı olmayan spor salonu yıkılmaya başlandı

KARS (AA) - Sarıkamış Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde 30 yıl hizmet veren spor salonunun yıkım çalışmaları başladı.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel...

KARS (AA) - Sarıkamış Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde 30 yıl hizmet veren spor salonunun yıkım çalışmaları başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapılan incelemelerde salonun depreme dayanıklılık testinden geçmemesi üzerine yıkım kararı alındığını söyledi.

Sarıkamış İnönü Mahallesinde bulunan salonun, yaklaşık 30 yıldır Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde birçok sporcu ve vatandaşa hizmet ettiğini belirten Polat, şöyle konuştu:

"Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı Tesisler Dairesi Başkanlığından gelen teknik heyet, salonumuzda incelemelerde bulundu. Salonun depreme dayanıksız olması nedeniyle yıkımına karar verdiler. Bunun üzerine bakanlığımızın talimatları doğrultusunda salonun yıkım çalışmalarına başladık. Önümüzdeki aylarda daha geniş çaplı spor faaliyetlerinin yapılacağı proje çalışmalarına başlayacağız."

Yerel Haberleri

Büyükşehir’den tramvay açıklaması
KMÜ’de ’Hıdırellez ve Bahar Şenlikleri’
Başkan Sandıkçı: "İlçemize yeni yatırımlar kazandırmak için gayretle çalışıyoruz"
Milas’ta ‘Halk Günü’ uygulaması
Eyyübiye’de 7 mahallede eş zamanlı çalışma
Kanser tedavisi gören başçavuş hayatını kaybetti
Haliliye’de evde bakim hizmeti ile haneler temizleniyor
Müzik’te Dünya Birinciliği GKV’li Meriç Demircioğlu’nun
Kılıç, ESOB Başkan Adayı olduğunu açıkladı
AK Parti İl Başkanı Küçükoğlu, İHA Erzurum Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti