Dernekpazarı'nda aile içi iletişim semineri

TRABZON (AA) - Dernekpazarı Kaymakamlığı ve Müftülüğünce aile içi iletişim semineri düzenlendi.Dernekpazarı Bölge Kız Kur'an Kursu konferans salonunda düzenlenen seminerin açılışı...

TRABZON (AA) - Dernekpazarı Kaymakamlığı ve Müftülüğünce aile içi iletişim semineri düzenlendi.

Dernekpazarı Bölge Kız Kur'an Kursu konferans salonunda düzenlenen seminerin açılışı konuşmasını Kaymakam Selim Erkovan yaptı.

Ardından söz alan ilçe Müftüsü Abdullah Aksoy, ilçede sağlıklı ve huzurlu aile için seferberlik ilan ettiklerini belirterek, "Günümüz toplumunda aile içi sorunların temelinde iletişim eksikliği yatmaktadır. Maalesef çevremizde de görmekteyiz ki evini terkedip aylarca çoluk çocuğunun tarafına bakmayanlar var. Hatta gidip gizlice imam nikahı yapanlar da var. Resmi nikahsız gizlice kıyılan imam nikahının  bir geçerliliği,  yaptırımı yoktur. İki nikahın beraber kıyılması gerekir. Bizler bu ailelerle irtibaata geçip sorunları ve sıkıntıları yerinde tespit edip çareler aramaya çalışacağız" dedi.

Seminerde, ilçe vaizi Ahmet Bayraktar, Akköse Kur'an Kursu öğreticisi Muharrem Uzun ve imam hatip Nafız Özkan sunum yaptı.

Yerel Haberleri

Belediye başkanı 1 Mayıs’ta çöp kamyonunun arkasında mesai yaptı
Akondroplazi hastası gençlerin sevgileri engel tanımadı
Niksar’da koyunların yayla yolculuğu başladı
Spor Programının Temel Bileşenleri
Yeşilay ile işbirliği protokolü imzaladılar
Hakkarili aileden yavru sincaplara şefkat eli
Antalya’da 1 Mayıs coşkusu
Bingöl’den Gazze’ye un yardımı
Gazipaşa Tarım Fuarı 14’üncü kez kapılarını açtı
İsrail’in Gazze’ye saldırılarını oturma eylemiyle protesto ettiler