Deveciler Büyükşehir Grup Başkan Vekiliğine seçildi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi yeni döneminde ilk toplantısını gerçekleştirdi. CHP Büyükşehir Grup Başkan Vekilliğine yeniden Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler seçildi.Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’n...

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi yeni döneminde ilk toplantısını gerçekleştirdi. CHP Büyükşehir Grup Başkan Vekilliğine yeniden Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler seçildi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın başkanlığında bir araya gelen mecliste, Encümen ve İhtisas Komisyonlarına üye seçimi gerçekleştirilirken, Düzenlenen meclis toplantısında ayrıca 2023 yılı Faaliyet Raporu da görüşülerek oylamaya sunuldu.
Burhaniye Belediyesi Belediye Meclis üyelerinin Büyükşehir Belediyesi Komisyon üyelikleri ise şu şekilde oldu; Plan ve Bütçe Komisyonu: Oktay Erbalaban, Divan katipliği ve İmar Komisyonu: Aşkıbirce Uzkurt, Kırsal alan tarım ve hayvancılık komisyonu ve Temel haklar ve hukuk komisyonu: Erman Pazarbaşı seçildi.

Siyaset Haberleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası için plan değişikliği
19 Mayıs’ta trenler ücretsiz
Hırvatistan’da Başbakan Plenkovic liderliğinde yeni hükümet kuruldu
Kuzey Kore’den “otonom navigasyonlu taktik balistik füze” denemesi
Creil heyeti Kuşadası’na hayran kaldı
ABD: “Geçici iskele Gazze’deki Filistinlilere gıda, su ve ilaç ulaştırmak için tek başına yeterli değil”
İletişim Başkanı Altun: "Teröristlerin teslimi, terör örgütlerine desteğin kesilmesi, Türkiye’nin müttefiklerinden en doğal beklentisidir"
Bakan Tunç: "Asıl önemli olan Türkiye Yüzyılı’na başlarken darbe anayasasından kurtulmuş bir anayasayla yola devam etmek”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan taziye mesajı: "Uzun yıllar TRT ekranlarında yaptığı programlarla milletimizin hafızasında yer edinen, televizyon dünyamızın usta isimlerinden sunucu Erkan Yolaç’ın vefatından büyük üzüntü duydu...
MHP’li Özdemir: "Bu seçim Pınarbaşı için bir hesaplaşma değildir"