Develigücü kümede kalacağına inanıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup’ta mücadele veren Develigücü, kümede kalacağına inanıyor. Başkan İbrahim Şimşek, 'Zor maçlar geride kaldı' dedi.Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta geride kalan 20 hafta neticesinde 32 puan toplayan Devel...

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup’ta mücadele veren Develigücü, kümede kalacağına inanıyor. Başkan İbrahim Şimşek, "Zor maçlar geride kaldı" dedi.
Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta geride kalan 20 hafta neticesinde 32 puan toplayan Develigücü, kümede kalma inancını artırdı. Sezonu Hacılar Erciyesspor’un üzerinde tamamlaması halinde kümede kalmayı başaracak olan kırmızı siyahlılar, kalan haftalarda gerekli puanları alıp bunu başaracaklarına inanıyor.
Develigücü Başkanı İbrahim Şimşek, "Zorlu maçlar oynadık ve bu maçlardan da alnımızın akıyla çıktık. Önümüzde oynayacağımız maçların zorluk derecesi daha düşük. Bu maçlardan galibiyetle ayrılıp kümede kalmayı başaracağımıza inanıyorum" dedi.
Hacılar Erciyesspor’un 5 puan gerisinde bulunan Develigücü, kalan 6 haftada bir kez BAY geçecek, 2 haftayı hükmen galibiyetle tamamlayacak, 3 maçı da sahasında oynayacak.

Spor Haberleri

Bursaspor yönetiminden Başkan Aydın’a ziyaret
Beşiktaş, Fatih Karagümrük, Trabzonspor PFDK’ya sevk edildi
İlker Erdem: "Mehmet Büyükekşi gereğini yaptı"
Orhan Atik: "TFF’nin bu değerli çalışmasını tebrik etmek gerekir"
Minik futbolcular Aydın’da mücadele edecek
Özel Sporcular Yüzme İl Şampiyonası gerçekleştirildi
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut çay bahçesine girdi, çay topladı
Bodrum FK, üçüncülük için ter dökecek
29’uncu Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası sahiplerini buldu
Başkan Mecnun Otyakmaz’dan 57. yıl mesajı