Devrek Belediye Başkanı Semerci'ye ziyaret

ZONGULDAK (AA) – Hentbol turnuvalarında il birincisi olan Devrek Karşıyaka 100. Yıl Ortaokulu öğrencileri, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’yi ziyaret etti.Semerci, ziyarette yaptığı...

ZONGULDAK (AA) – Hentbol turnuvalarında il birincisi olan Devrek Karşıyaka 100. Yıl Ortaokulu öğrencileri, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’yi ziyaret etti.

Semerci, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçede bulunan okulların gösterdiği başarılardan ötürü büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Şampiyon olan okulun müdürü Hayri Pür ve okulun beden eğitimi öğretmenleri Selçuk Sarı ve Abdurrahman Yaman'ı da takdir ettiğini ifade eden Semerci, şunları söyledi:

"Okullarımız hem eğitim alanında hem de sportif ve kültürel etkinliklerde başarılı sonuçlara imza atıyor. İlçemizi ve ilimizi başarıyla temsil ediyorlar. Öğrencilerimizin ve okullarımızın başarılardan büyük gurur duyuyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kendilerine verdiğimiz destekler devam edecek. Öğrencilerimizi, okulumuzu başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum."

Yerel Haberleri

Şehit Dündar için mevlit okutuldu
Suç makinesi babası tarafından öldürülen kadın toprağa verildi
Köy çocukları tabletle tanıştı
Bu çay ocağında duygulanmamak elde değil
Gazi torunları Çanakkale’de ecdat ile buluşuyor
Muhtarlardan Vali Ustaoğlu’na Ziyaret
Müşterilerinin anısını berber dükkanında yaşatıyor
Uşak Üniversiteli öğrencilerden Filistin’e destek
Minik öğrenciler kumbaralarını Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışladı
Amasya’da üniversiteliler İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etti