Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Roma’ya gidiyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 2004 yılından bu yana Türkiye ve İtalya Dışişleri Bakanlarının katılımıyla düzenlenen Türk-İtalyan Forumu'nun...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 2004 yılından bu yana Türkiye ve İtalya Dışişleri Bakanlarının katılımıyla düzenlenen Türk-İtalyan Forumu'nun onuncusu kapsamında 23 Kasım 2017 tarihinde Roma'yı ziyaret edecek.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Bakan Çavuşoğlu'nun, 2004 yılından bu yana Türkiye ve İtalya Dışişleri Bakanlarının katılımıyla düzenlenen Türk-İtalyan Forumu'nun onuncusu kapsamında 23 Kasım 2017 tarihinde Roma'yı ziyaret edeceği belirtilerek, "Forum iki ülke arasında diyaloğun gelişmesine, güncel ikili ve uluslararası meselelerin gayri resmi bir ortamda değerlendirilmesine imkân tanımaktadır. Forumun bu defa ekonomik ve ticari ilişkiler ile üçüncü pazarlarda ortak yatırım imkanları gibi konulara odaklanması öngörülmektedir" denildi.

Bakan Çavuşoğlu'nun İtalya Dışişleri Bakanı Angelino Alfano'yla yapacakları ikili görüşmede, Türkiye-İtalya siyasi ve ekonomik ilişkilerinin yanı sıra bölgesel ve uluslararası konularda görüş alışverişinde bulunmaları öngörüldüğü vurgulanarak, ziyaret vesilesiyle ayrıca NATO Koleji ve İtalyan Uluslararası Politika Çalışmaları Enstitüsü'nde (ISPI) birer konuşma yapacağı da kaydedildi.

Siyaset Haberleri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "(Kılıçdaroğlu ile görüşmesi) Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme hakkında kendisine bilgi verdim. Detayların önemli kısımlarını paylaştım."
Muhtarlık ikisine de yar olmadı
Efeler Belediye Başkanı Yetişkin: "Her konuda çok titiz çalışıyoruz"
CHP’li Başkana gelen tebrik çiçekleri Abdurrahmanlar imamına ev oluyor
Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci, Başkan Arslan’ı tebrik etti
Hamas heyeti İsrail’in teklifine yanıt vermek için yarın Mısır’a gidecek
Hamas: “Netanyahu anlaşmaya varmakla ilgilenmiyor"
CIA Başkanı Burns, ateşkes için Mısır’da
AK Partili Yılmaz: "31 Mart’ta sandıkta milletimiz bize bir şeyler söyledi bunun üzerinde çalışmaya başladık"
Yapay zeka ile sel simülasyonu oluşturuldu