Dışişleri Bakanlığından Afganistan Halk Meclisi seçimlerine ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanlığı, Afganistan Halk Meclisi seçimlerinin 20 Ekim 2018 tarihinde düzenlenmesi ve tüm Afgan halkının seçimlere ilgi göstermesinin memnuniyetle...

Dışişleri Bakanlığı, Afganistan Halk Meclisi seçimlerinin 20 Ekim 2018 tarihinde düzenlenmesi ve tüm Afgan halkının seçimlere ilgi göstermesinin memnuniyetle karşılandığını belirterek, güvenlik durumu nedeniyle iki vilayette ertelenen seçimlerin de bir an önce gerçekleştirilmesini temenni etti.

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Afganistan Parlamentosunun alt kanadı Halk Meclisi seçimlerinin zor şartlara rağmen 20 Ekim 2018 tarihinde düzenlenmesi ve tüm Afgan halkının seçimlere ilgi göstermesinin memnuniyetle karşılandığı belirtilerek, "Güvenlik durumu nedeniyle iki vilayette ertelenen seçimlerin de bir an önce gerçekleştirilmesini temenni ediyoruz. İlgili tüm Afgan kurum ve kuruluşlarının çalışmalarını adil ve şeffaf biçimde tamamlamalarını takiben nihai sonuçların en kısa sürede açıklanmasını bekliyoruz" denildi.

Türkiye Haberleri

(Özel) "Tarlasını yola çevirenlere" kızdı, tabelayı dikti
Dershaneden dönerken bombalı saldırıda şehit olan Oğulcan’ın annesi, evladının okul elbisesiyle hasret gideriyor
Niğde’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Yurtta hava durumu
Bakkaldaki hırsızlık şüphelisi kedi çıktı
Kıyı Emniyeti: "Haydarpaşa önünde karaya oturan gemi nedeniyle İstanbul Boğazı gemi trafiği, çift yönlü ve geçici olarak askıya alınmıştır."
Kıyı Emniyeti: "ALEXIS isimli 229 metre boyundaki yük gemisinin kurtarılması için harekete geçildi."
Eski ABD Başkanı Donald Trump’a “sus payı” davasında yeni para cezası
Filistin Dayanışma Platformu, İsrail’in Refah’ta başlattığı saldırıyı Ankara’da protesto etti
Hamas’ın ateşkesi kabul etmesi Gazze’de sevinçle karşılandı