Bandırma Depremzede aileye kucak açtı

Kahramanmaraş Elbistan ilçesinden 5 kişilik depremzede Arslan ailesi, Bandırma'ya geldi.

Türkiye

Kahramanmaraş Elbistan ilçesinden 5 kişilik depremzede Arslan ailesi, Bandırma'ya geldi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 ve 7,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde ikamet eden Arslan ailesine, Bandırma'da bir aile kucak açtı.

Depremzede aileyi Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat ve Kent Kadın Meclisi Başkanı Dilek Karaarslan karşıladı. Depremzede ailenin konaklaması ve temel ihtiyaçları gidermeleri için Bandırma Engelsiz Meclisi Başkanı Nihat Karakazım tarafından sağlandı.

Bandırma Engelsiz Meclisi Başkanı Nihat Karakazım "Ailemiz çok şükür Bandırma'ya ulaştı. Arslan ailesi, olarak 5 ailemiz var ve birde babaannemiz de geldi. Bandırma'da ulaşım firmalarından olan Kayhan İpek'e ulaştık. Şoförümüz Elbistan'a giderek aileyi Bandırma'ya getirdi. Ailemizi sıcak bir ortama yerleştireceğiz. Bu aileyi buraya getirmekte vesile olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bizler bir ailenin elinden tuttuk ve elimizden geldiğince yardım edeceğiz. O bölgelerde engelli aileler var. Özel bireylerin aileler hakkında bir çalışma yapmadık ama eksikliklerini gidereceğiz. Bu depreme hazırlıksız yakalandık".

Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat " Ailemiz Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden geldi ve tüm akrabaları da orda. Öncelikle ailesine çok geçmiş olsun diyorum. Memleketlerinde evleri yıkıldığı için Bandırma'ya getirttik. Hala göçük altında olanlar var. Tüm Türkiye tek yürek oldu. En kısa zamanda atlatacağız." dedi.

Türkiye Haberleri

AB Komisyonu Başkanı Von der Leyen: "Bölgesel istikrarın korunması hayati önem arz ediyor"
İsrail ordusu İran’ın onlarca yeni füze fırlattığını açıkladı
RTÜK Başkanı Şahin’den yayıncılara İsrail-İran uyarısı
BM Güvenlik Konseyi, İsrail-İran krizinde nükleer güvenlik uyarısında bulundu
İsrail’den Tahran’a yoğun hava saldırısı
UAEA Başkanı Grossi: "Natanz nükleer tesisinde radyolojik ve kimyasal kirlenme oluştu"
IDF: "Tel Aviv’e 150 balistik füze ateşlendi, 15 yaralı var"
İran’dan Tel Aviv’e füze saldırısı
IDF Sözcüsü Defrin: "Günlerce sürecek bir harekata hazırız"
Aydın’da sessizlik uyarısı