Diyarbakır’da 39 köy ve mezralarında yasak kaldırıldı

Diyarbakır'ın 3 ilçesine bağlı 39 köy ve mezralarında düzenlenen operasyon nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

Diyarbakır'ın 3 ilçesine bağlı 39 köy ve mezralarında düzenlenen operasyon nedeniyle ilan edilen sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Lice, Hazro ve Kocaköy ilçeleri mülki sınırları içerisindeki dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten ve aralarında üst düzey örgüt yöneticilerinin de bulunduğu değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla operasyon düzenlendiği anımsatıldı. Açıklamada, Lice'ye bağlı Damar, Zümrüt, Kıpçık, Çıralı, Sığınak, Kıyıköy, Dallıca, Budak, Türeli, Tepe, Yolçatı, Dibekköy, Çağdaş, Arıklı, Serince, Kayacık, Uçarı, Ziyaret, Ortaç, Yalaza, Bağlan, Esenler, Çavundur, Dolunay, Kabakaya, Kutlu ve Oyuklu, Hazro'ya bağlı Ormankaya, Çitlibahçe, Terdöken, Kırmataş, Kavaklıboğaz, Dadaş, Meşebağları, Koçbaba ve Sarıerik ile Kocaköy'e bağlı Boyunlu, Gözebaşı ve Tepecik köyleri ile mezralarında operasyon nedeniyle halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla 16 Haziran'da saat 08.30 itibariyle sokağa çıkma yasağı ilan edildiği hatırlatıldı. Açıklamada, söz konusu bölgelerde ilan edilen sokağa çıkma yasağının bugün 18.00 itibariyle kaldırıldığı duyuruldu.

Asayiş Haberleri

1 Mayıs’ta polise mukavemet gösteren 52 şüpheliye tutuklama talebi
Çorum’da otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde taşkınlık yaparak polise mukavemette bulunan ve adliyeye sevk edilen 65 şüpheliden 52’si tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.
Köpeklerden kaçarken otomobilin çarptığı genç canından oluyordu
Alanya’da halk otobüsü şoförü ile yolcu arasındaki ‘ücret’ tartışması kamerada
Burdur’da önüne köpek çıkınca kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi:1 yaralı
Ordu’da polis ekipleri, Trafik Haftası’nda vatandaşı bilgilendirdi
MSB:"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 6 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi."
Denize giren 14 yaşındaki Melih, hayatını kaybetti
Ardahan’da trafik kazasında can pazarı yaşandı