Diyarbakır’da Elazığ Caddesi trafiğe açılacak

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Elazığ Caddesi’nde devam eden yağmur suyu ve atıksu şebekesi yapım çalışmasının...

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Elazığ Caddesi’nde devam eden yağmur suyu ve atıksu şebekesi yapım çalışmasının en geç 5 gün içinde bitirileceğini açıkladı.

Açıklamada altyapı çalışmaları nedeniyle Elazığ Caddesinde devam eden Yağmur Suyu Şebekesi yapım işinin UKOME kararıyla 3 etap halinde yapılmasının ve en kısa sürede tamamlanmasının kararlaştırıldığına dikkat çekildi.

Açıklamada, kentin en işlek caddelerinden biri olması itibariyle caddede yapılacak çalışmanın en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğü, ancak hava şartlarının izin vermemesi nedeniyle çalışmanın hedeflenen tarihte bitirilemediği kaydedildi.

Açıklamada, Elazığ Caddesindeki yağmur suyu şebekesi ve atıksu şebekesi yapım işinin en fazla 5 gün içerisinde tamamlanacağı ve caddenin trafiğe açılacağı belirtildi.

Güncel Haberleri

Malatya Sabancı Kültür Sitesi yenileniyor
Üç aracın karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü: 3 yaralı
Yeni Malatyaspor U19 Takımı ligde kaldı
AK Partili Ölmeztoprak: "Kalıcı konutlar için kuralar devam edecek”
Yaralı şahin koruma altına alındı
Kontrolden çıkan cip yol kenarına savruldu: 4 yaralı
Polis memuru arazi kavgasında ağabeyini öldürdü
Malatya’da hacı adaylarına kurs verildi
Başkan Bayram, Doğanşehir Belediyesi’nin borcunu açıkladı
Arslantepe Höyüğü’nde yeni dönem kazı çalışmaları başlıyor