Diyarbakır’da temizlik kampanyası devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki ana arterlerde kırılan ve eksik olan yerlere çöp kovaları yerleştirmeye başladı.Büyükşehir Belediyesince başlatılan temizlik kampanyası çerçevesinde çöp kovası montaj ekibi oluşturuld...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki ana arterlerde kırılan ve eksik olan yerlere çöp kovaları yerleştirmeye başladı.
Büyükşehir Belediyesince başlatılan temizlik kampanyası çerçevesinde çöp kovası montaj ekibi oluşturuldu. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, başlattığı çalışma ile 136 ana arter, cadde ve bulvarlarda kırılan ve eksik olan yerlere çöp kovaları yerleştiriyor. Ekipler ilk olarak tarihi Sur ilçesindeki Gazi Caddesine çöp kovaları yerleştirdi. Çalışmada vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendiren ekipler, ihtiyaç duyulan tüm alanlara kova montajı gerçekleştirecek.
Temiz bir kent için duyarlılık talebi
Vatandaşların temizlik kampanyasına destek vermesini isteyen ekipler, daha temiz ve yaşanılabilir bir kent için çöplerin saatinde poşetlenerek çöp konteynerlerine atılması gerektiğini vurguladı. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ayrıca çöp kovalarına zarar verilmemesini de istedi.

Yaşam Haberleri

Bakan Yardımcısı Tuzcuoğlu 565 kamu binasının 318’inin enerji verimli hale getirildiğini açıkladı
Ağrı’da sokak hayvanları unutulmadı
Anne ördek ve yavruları DKMP’ye teslim edildi
Ağzındaki kurbağadan olup gözleme ikram edilen yılan, avının üzerine soğuk su içti
Iğdır’da yumurtadan çıkan yavru leylekler büyümeye başladı
Gediz’de üniversite öğrencilerinden karaçam gençlik bakımı
Türkiye’de Engelli Erişilebilirlik ödülü alan iki parktan biri Emet’te
Hilton’dan Van Gölü’nde tekne turu keyfi
Arbil Akın, hayvanseverlerle bir araya geldi
Erzurum’da yangın söndürme timleri hazır