Doktor adaylarıyla söyleşi

Gaziantep'te özel bir kolejde düzenlenen Meslek tanıtım günlerine katılan Medical Park Gaziantep Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Ferhan Çetindağ,...

Gaziantep'te özel bir kolejde düzenlenen Meslek tanıtım günlerine katılan Medical Park Gaziantep Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Ferhan Çetindağ, geleceğin doktor adaylarına mesleği tanıttı.

Gaziantep'te özel bir kolejde gerçekleşen Meslek Tanıtım Günlerinde Medical Park Gaziantep Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Ferhan Çetindağ katıldı. etkinlikte gerçekleşen söyleşiye lise öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerin kendilerini tanımaları ve mutlu oldukları mesleklerde çalışmaları amacıyla düzenlenen söyleşine, üniversite sınavına hazırlanan lise öğrencileri doktor mesleğini yakından tanıma fırsatı buldu. Çetindağ, öğrencilerın tıp fakültesi ve doktorluk mesleği hakkında merak ettikleri sorulara da cevap verdi.

Etkinlikte geleceğin doktor adaylarının steteskop ve doktor önlüğü ile hatıra fotoğrafı çekilirken, Kolej Genel Müdürü Mehmet Örfi Sönmez ve Rehber Öğretmen Mahmut Kürşat Eroğlu, Dr. Çetindağ'a verdi.

Türkiye Haberleri

Başkan Aras, Bodrumlu gazetecileri ağırladı
MEÜ’de bir grup öğrenci, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etti
Türk Silahlı Kuvvetlerinin EFES 2024 tatbikatının bilgisayar destekli kontrol merkezinin tanıtımı yapıldı
Yalova Belediyesi 190 araç kapasiteli otopark yapıyor
Öğrenciler Model BM Toplantısı’nda ‘çevresel sürdürülebilirliği’ konuştu
Yüksekovalılardan askeri bando konserine yoğun ilgi
Yalova Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bakım ve onarım
İstanbul Havalimanı yine zirvede
Hakkari’de TYP kuraları çekildi
Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, polis aracına çarptı