Dövdüğü eşini kurtarmaya gelen babası ile ağabeyini bıçakladı

Adana'da madde bağımlısı olduğu ileri sürülen bir kişi, eşini darp edip rehin alınca onu kurtarmaya gelen babası ve ağabeyini de bıçakla yaraladı.

Adana'da madde bağımlısı olduğu ileri sürülen bir kişi, eşini darp edip rehin alınca onu kurtarmaya gelen babası ve ağabeyini de bıçakla yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Fevzipaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, madde bağımlısı Beşir G. (25) bir süre önce Kardelen G. (21) ile evlendi. Ancak genç madde bağımlısı olduğu için çiftin arasında sürekli tartışma çıktı. Bugün sabah saatlerinde de Beşir G. eşiyle tartışıp onu darp etmeye başladı. Komşuları Beşir G.'nin babası Sabır (45) ile ağabeyi Fatih G.'ye (28) haber verdi. Baba ve oğlu kısa sürede eve geldi. Beşir G., babasının ve ağabeyinin geldiğini görünce bıçak çekip eşini rehin aldı. Bunun üzerine polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine polis gelmeden baba ve oğlu kadını kurtarmak için müdahale edince Beşir G. babası ve ağabeyini bıçakladı. Olay yerine gelen polis ise zanlıyı gözaltına aldı. Sağlık ekipleri ise darp edilerek yaralanan kadın ile bıçakla yaralanan baba ve oğlu hastaneye kaldırdı.

Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Asayiş Haberleri

Tavşanlı’da Köylere Hizmet Götürme Birliği yeni sezona hazır
CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Eski Bakan Erdoğan Bayraktar’a hakaret ettiği iddiasıyla ve milletvekili dokunulmazlığı olmadığı gerekçesiyle ‘sanık’ sıfatıyla yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Savcıl...
Akşehir’de uyuşturucu operasyonu
Konya’da sahte alkollü içki satan şahıs tutuklandı
Çin’de otoyol faciasında can kaybı 48’e yükseldi
Satın aldığı ev çöp ev çıktı
Şırnak merkezli 15 ilde dolandırıcılık operasyonu: 32 gözaltı
MSB: “Hudutlarda son bir haftada yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 364 şahıs yakalanmıştır.”
MSB: “Son bir haftada 43 terörist etkisiz hâle getirilmiştir.”
Büyükçekmece’deki sır cinayet çözüldü