Düğme görünümlü kamera ile ehliyet sınavına girerken yakalandı

Mersin'de ehliyet sınavına giren bir şahıs, yaka düğmesi içerisine gizlenmiş kamera, kablosuz kulaklık ve kredi kartı içerisine yapılmış telefon düzeneği...

Mersin'de ehliyet sınavına giren bir şahıs, yaka düğmesi içerisine gizlenmiş kamera, kablosuz kulaklık ve kredi kartı içerisine yapılmış telefon düzeneği ile yakalandı.

Olay, Silifke ilçesinde E Sınav Merkezinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sınav merkezinde yapılan ehliyet sınavında görev aldı. Ekipler, yaptığı çalışmada fark ettikleri 38 yaşındaki M.M.'nin üzerini detaylı aradı. Aramada şahsın üzerinde bulunan korse içerisine gizlenmiş olarak taşınabilir modem, kredi kartı içerisine yapılmış telefon düzeneği, yaka düğmesi içerisine gizlenmiş kamera ve kulak içi kablosuz kulaklık bulundu.

Şahıs, yapılan işlemlerin ardından Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile ÖSYM Kanununa Muhalefet Suçundan gözaltına alındı.

Düğme görünümlü kamera ile ehliyet sınavına girerken yakalandı

Düğme görünümlü kamera ile ehliyet sınavına girerken yakalandı

Asayiş Haberleri

Hatay’da 200 yıllık binadaki yangının sebebi araştırılıyor
Bursa’da 3 çocuğu ısıran köpeklere polisin müdahalesi kamerada
Firari eski emniyet müdürü araçla kaçarken yakalandı
Canlarını hiçe sayıp motosiklete 5 kişi bindiler
Midesinden 100 kapsül uyuşturucu çıktı
İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde taşkınlık yaparak polise mukavemet gösterdikleri belirlenen 11 şüpheli daha tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Seyir halindeki araç alev aldı
Öğretmen eşini öldüren ve 19 suç kaydı bulunan koca tutuklandı
Okuldan el ele çıkan kardeşleri kaza ayırdı
Mardin’de 5 kişinin yaralandığı silahlı kavgada 9 gözaltı