Dündar yanan fabrikayı ziyaret etti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangında maddi hasar gören Kestel Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikayı...

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangında maddi hasar gören Kestel Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikayı ziyaret etti.

Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldız'a ait olan fabrikayı Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ve Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile birlikte ziyaret eden Başkan Mustafa Dündar, geçmiş olsun temennisinde bulundu. Fabrikanın içerisini gezerek yangın felaketi ve patlama hakkında fabrika sahibi Ahmet Yıldız'dan bilgi alan Başkan Dündar, "Yaşanan bu üzücü olayda tek tesellimiz, kimsenin hayatını kaybetmemiş olmasıdır. Allah bu tür kazaları bir daha yaşatmasın" dedi.

Dündar yanan fabrikayı ziyaret etti

Dündar yanan fabrikayı ziyaret etti

Türkiye Haberleri

Başkan Ünlü hafta sonunu sahada geçirdi
Fethiye Babadağ’da teleferik tatbikatı
Sivas-İstanbul arası 7 saat kısaldı: YHT Sivas’a ilk seferini yaptı
Kıbrıs gazisi törenle toprağa verildi
Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen son yolculuğuna uğurlandı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: "İstanbul Boğazı gemi trafiği, BAUISC İlkbahar Trofesi 4. Etap - Boğaz ve Şamandıra Yarışı’nın sona ermesi üzerine güney-kuzey yönlü olarak açılmıştır.”
Karacasu’da ’Benim Ormanım Temiz’ etkinliğiyle orman yangınlarına dikkat çekildi
Kahramanmaraş’ta yarın sağanak yağış etkili olacak
Brezilya’da selde can kaybı 56’ya yükseldi
Nazilli’de özel eğitim öğrencileri diyabete karşı bilgilendirildi