Dündar’ın Bursaspor çağrısı çığ gibi büyüyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun pandemi nedeniyle bu sezon küme düşmeyi kaldırması sonrası Bursaspor'un da Süper Lig'e alınması konusunda büyük bir beklenti...

Türkiye Futbol Federasyonu'nun pandemi nedeniyle bu sezon küme düşmeyi kaldırması sonrası Bursaspor'un da Süper Lig'e alınması konusunda büyük bir beklenti oluştu. Yeşil-beyazlı camia TFF 1. Lig'de Play-off oynayan bütün takımların Süper Lig'e alınması gerektiğini savunurken, bu konuda Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın sosyal medyadan yaptığı çağrı büyük yankı buldu.

Bütün futbol kamuoyu federasyondan adaletli bir karar beklerken Başkan Dündar'ın sosyal medya üzerinden yaptığı "Amaç pandemi sonrası futbolda temiz ve adil bir sayfa açmak, yeni bir başlangıç yapmak mı? O zaman Bursaspor olmadan asla olmaz, Bursaspor olmadan Süper Lig olmaz" paylaşımı kısa sürede paylaşım rekorları kırdı. Birçok taraftar platformunda paylaşılan çağrı yarım milyondan fazla etkileşim aldı.

Dündar’ın Bursaspor çağrısı çığ gibi büyüyor

Dündar’ın Bursaspor çağrısı çığ gibi büyüyor

Spor Haberleri

Aziz Yıldırım, Manisa’da düğüne katıldı
Beşiktaşlı yöneticilerden Türkiye Kupası mesajı
Basketbolda Beşiktaş yarı finalde
Milletler Ligi: İtalya: 3 - Türkiye: 1
Emre Belözoğlu: "Beni kimse ömür boyu susturamaz"
Aziz Yıldırım’dan, Başkan Şükrü Erdem’e ziyaret
Ali Çamlı: “Herkes kendilerine çekidüzen verecek, aklını başına alacak”
İbrahim Üzülmez: "Pendikspor oynadığı hiçbir müsabakada hem istatistiksel anlamda hem oyun anlamında hiçbir takımdan geriye düşmedi"
Göksel Gümüşdağ: "Başakşehir’in DNA’sında hep Avrupa var"
Mustafa Keçeli: “Sezonu genel değerlendirirsek bizim için iyi bir yerdeyiz”