Dursun Ali Erzincanlı’dan Eyüpsultan’da şiir ziyafeti

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel olarak düzenlenen Ramazan Sohbetleri programı birbirinden önemli konukların katılımıyla devam ediyor.

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel olarak düzenlenen Ramazan Sohbetleri programı birbirinden önemli konukların katılımıyla devam ediyor. Teravih namazı sonrası gerçekleşen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programın konuğu şair Dursun Ali Erzincanlı oldu.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu'nun katılımıyla Zal Mahmut Paşa Külliyesi'nde Teravih namazı sonrası gerçekleşen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programın konuğu şair Dursun Ali Erzincanlı oldu. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e atfedilen naat-ı şerifleri seslendiren Dursun Ali Erzincanlı "Şiir Dinletisi" programında, aralarında 12 dakika süren Adın Geçer, 40 yaşındasın ve Bedir isimli şiirlerin de bulunduğu şiirlerini okudu. Erzincanlı'nın şiirler okuduğu programda duygu dolu anlar yaşadı. Program sonunda ise Başkan Deniz Köken, Erzincanlı'ya teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

Kültür Haberleri

Vezirköprü Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği
Turuş Kaya Mezarlarında kazı ve temizleme çalışmaları başladı
Erzincan’da “İhtiyar Kız” isimli komedi oyunu sahnelendi
Uluslararası Turan Film Festivali ödülleri sahiplerini buldu
Depremde üyelerini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu’ndan Kilis’te konser
Uluslararası Urla Enginar Festivali başladı
Hazreti Mevlana ve ailesinin Konya’ya gelişinin 796. yılı kutlanıyor
Burdur’da teke ve koçların güzellik yarışması renkli görüntülere sahne oldu
Restorasyonu biten mimari harikada ince işçilik kullanıldı
’Fıstıklı limonata’ Alanya’nın tescilli lezzeti oldu